بازدهی دلار و سکه در فینال انتخابات
بازارها در حالی هفته را به پایان رساندند که به جز بورس همگی قرمزپوش شدند. این رشد منفی بازارها یک نکته داشت و آن اینکه نزول بازارها در هفته منتهی به 14 خرداد در پیک اتفاق افتاده است.
بازار ارز و سکه از هفته انتهایی اردیبهشت تا سوم تیر در کانال ۵۸ و ۵۹ هزار تومان گیر کرده بود و از این تاریخ به بعد افزایشی شد و در روز یکشنبه ۱۰ تیر سقف موقت زد. در روز یکشنبه هفتهای که گذشت، قیمت دلار وارد کانال ۶۲ هزار تومان شد و هرچه به انتهای هفته نزدیک شدیم قیمت هم از این سقف فاصله گرفت.
درمورد دلایل نوسان، دو رویکرد وجود دارد. رویکرد اول بحث انتخابات را مطرح میکند و معتقد است عدم قطعیتهای سیاسی خودش را در بازار ارز و سکه نشان داده است. اما در رویکرد دوم یکسری معتقدند آن چیزی که موجب شده الان بازار تا حدودی این نوسانات را تجربه کند به سمت عرضه برمیگردد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مقام آمریکایی: پایگاه العدید با موشکهای بالستیک کوتاهبرد و میانبرد هدف قرار گرفت
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران
-
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: بدون کمترین اعتماد به دشمنان و دست به ماشه آماده پاسخ پشیمانکننده هستیم
-
قالیباف: به خویشتنداری در برابر مشارکت آمریکا در تجاوز اسرائیل پایان میدهیم
-
مسکو: آمادهایم به حل درگیری کمک کنیم اما میانجی نمیشویم
-
فوری؛ شنیده شدن صدای انفجار در بابلسر
-
مقام سابق آمریکا: توافق ترامپ بین ایران و اسرائیل پایدار نیست
-
شرط بازگشت ایران به دیپلماسی از زبان عراقچی
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران و کرج