فتح کانال جدید برای طلا و ارز در روز تحلیف
در روز تحلیف پزشکیان، بازار طلا و ارز کانال جدیدی را فتح کردند/ حباب سکه به 21 درصد و حباب طلا به یک درصد رسید که عدد قابل توجهی است/ الگوی تتر تایید شد/ کانالهای پکیج فروشی امروز برای مخاطبگیری زورآزمایی کردند/ مرز مقاومت مهم طلا و ارز کجاست؟
بازار طلا و ارز به پنجمین روز نوسانی خود رسید و قیمت دلار و سکه کانال عوض کردند. قیمت دلار هرات وارد کانال ۵۹ هزار تومان شد و قیمت طلا و سکه نیز کانال عوض کردند. علاوه بر طلا و ارز، متغیر دوم سکه یعنی انس طلا هم نسبت به معاملات روز دوشنبه افزایش داشت.
قیمت طلا و ارز که بعد از پایان دولت سیزدهم بر مدار افزایش بوده، در روز سهشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و قیمتها در روز تحلیف آقای پزشکیان کانالهای جدیدی فتح کردند. قیمت سکه به کانال ۴۲ افتاد و قیمت طلای آبشده نیز با صعود به کانال ۱۵ میلیون رسید. همچنان معاملهگران بازار، دلیل نوسان بازار را عدم تزریق درهم و اخبار جنگی میدانند.
جزییات بازار ارز و سکه امروز نهم مرداد ۱۴۰۳ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران و اسرائیل تمایلی به ادامه جنگ ندارند
-
چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد
-
معادله جدید منطقه از نگاه ریاض؛ چرا عربستان در طرف ایران ایستاد؟
-
فوری: گروهی از بازرسان آژانس ایران را ترک کردند
-
تمام قدرتهای جهانی در جنگ ۱۲ روزه پشت صهیونیستها صف کشیده بودند
-
موافقت حماس با طرح آتشبس در غزه
-
شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟
-
مسکو: روسیه و ایران برای هماهنگی بیشتر در خاورمیانه آمادهاند
-
پهپادها؛ کلید جنگ نامتقارن / درسهایی از اوکراین که هیچ ارتشی نمیتواند نادیده بگیرد