اعتراض بورس به حراج سکه؛ 3 دلیل قفل بازار
بازار طلا و ارز برای دومین بار به سمت سقفهای قیمتی حرکت کردند اما سکه همچنان تافته جدا بافته بازار بود. در روز شنبه قیمت دلار دو کانال بالا آمد، قیمت درهم تغییرات یک کانالی به ثبت رساند و قیمت طلای آبشده هم در کانال 28 میلیون پیشروی کرد.
پیشفروش سکه و خروج پول از بازار سرمایه بحث داغ بازار بود؛ از روز یکشنبه ۲۸ بهمن قرار است که بانک مرکزی یک میلیون سکه پیشفروش کند.
فعالان بازار سرمایه منتقد سفت و سخت این سیاست بودند و میگفتند که قسمتی از خروج پول دو همتی در روز شنبه به این موضوع برمیگردد. بازار سرمایه طی دو روز معاملاتی گذشته بیش از چهار همت خروج داشته که از سال ۹۹ این میزان خروج پول از صندوق سهامی بیسابقه بوده است.
به عقیده معاملهگران به سه دلیل بازار قفل شده؛ یک اینکه حساب اکثر بنکداران مسدود است، دوم اینکه اتاقهای معاملاتی هم از کار افتادند و دلیل سوم خروج نهنگها در این فضا است.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رد پیشنهاد آمریکایی و قرص سمی آژانس در مذاکرات
-
خروج آمریکاییها از خاورمیانه با بالا گرفتن تنشها
-
پشت پرده آشتی تاریخی تهران و قاهره؛ سیگنال دیپلماتیک سفر عراقچی از قاهره به ریاض و کل منطقه
-
شکست بیبی در درهم شکستن مذاکرات/ ترامپ شانس توافق با تهران وجود دارد
-
بیانیه تلآویو درباره رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران: پیشنهاد آمریکا معقول است
-
پشت پرده سیگنالهای متناقض واشنگتن به تهران
-
قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام ارائه شد/ در انتظار واکنش بسیار شدید تهران؟
-
ایرانخودرو رسما افزایش قیمت داد
-
انفجار در بندر دیر بوشهر؛ آخرین وضعیت فوتیها و آتشسوزی اسکله متانول کاوه