آب و هوای تورم در استانها
در آبان ۹۹ درصد تغییر شاخص کل قیمت مصرفکننده، نسبت به ماه مشابه سال قبل برای خانوارهای کشور به ٤٦.٤ درصد رسید. اما وضعیت در استان ها چگونه بوده؟
بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان کرمانشاه است، نرخ تورم نقطه به نقطه در استانهای کرمانشاه، کردستان و خراسان شمالی به ترتیب ۵۴.۵، ۵۳.۱ و ۵۲.۷ درصد است که از نرخ تورم کل کشور بیشتر است. در این استان ها خانوارها، بیشترین افزایش قیمت را در بازه یکساله تجربه کردهاند.
در آبان ماه، نقش اصلی تورم را خوراکی ها بازی کرده اند؛ در استان هایی هم که بیشترین تورم را تجربه کردند، خوراکی ها بیشترین افزایش قیمت را داشتند: ۶۸ درصد در کرمانشاه و ۶۵ درصد در کرستان.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای رسانه آمریکایی: آسیب دیدگی زیردریایی هسته ای این کشور بر اثر زلزله روسیه
-
جرقه مذاکرات در بازار طلا و ارز
-
آمریکا: از تشکیل شورای دفاع در ایران آگاه هستیم
-
پایان انحصار در تولید موتور موشک
-
هشدار خطرناک پوتین به ترامپ با خروج از معاهده کلیدی
-
واردات خودرو حقالناس است
-
خبرنگار وال استریت ژورنال خبر رسانههای ایرانی را تکذیب کرد
-
تشکیل جلسه نتانیاهو با مقامات امنیتی برای تصمیم درباره اشغال کامل غزه
-
چینیها خرید نفت از ایران را کم کردند
چهره روز
در ۱۴ مرداد ۱۳۳۸، قمرالملوک وزیری، در فقر و انزوا از دنیا میرود. اما قمر نمیمیرد؛ صدایش در حافظهی زن ایرانی باقی…