وزیر اطلاعات اعلام کرد که ۵۰ سرویس اطلاعاتی در طراحی حمله به ایران مشارکت داشتند، اما ملت ایران بر رژیم صهیونیستی و آمریکا پیروز شد.

به گزارش اکوایران، سیداسماعیل خطیب در هشتاد و پنجمین سفر استانی خود به چهارمحال و بختیاری در شورای تأمین این استان گفت:دشمن در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ای برای براندازی و تجزیه با یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه‌ داشت و حمله‌ی نظامی را با آخرین فناوری‌های دنیا و دانشی که توانسته بود از تمدن غرب به دست آورد به کار گرفت.

دشمن تمرین‌های متعددی را در سال‌های گذشته برای این اقدام برگزار کرد و فعالیت‌های مکرر، منظم و سازمان‌یافته‌ای را برای انسجام معاندین، ضدانقلاب و دشمنان انقلاب انجام داد و تمام ظرفیت رسانه‌ای دنیا را برای ایران هراسی، انقلاب هراسی و شیعه هراسی به‌کار گرفت.

تمام امکاناتی که ۵۰ سرویس اطلاعاتی‌‌ طراحی و در حمله به کشور به کار بردند‌، اما ‌شاهد پیروزی ملت ایران بر اسرائیل و آمریکا‌ بودیم.