توقف بازار در دامنه نوسان 1 درصدی / عملکرد بهتر شاخص هموزن نسبت به شاخص کل
سازمان بورس اوراق بهادار تهران از شب گذشته عنوان کرده بود که به واسطه اخبار و حواشی که در منطقه خاورمیانه رخ داده است قبل از شروع بازار روز جاری تصمیماتی را اتخاذ خواهد کرد و نتیجه این جلسه به این صورت گزارش شده است که دامنه نوسان مثبت و منفی یک درصد خواهد بود.
بازار در هفته ابتدایی مهر ماه وضعیت خوبی را به خود گرفته و بازدهی بیش از ۲.۵ درصدی برای شاخص کل رقم خورد. بازدهی که نیمه نخست سال جاری منفی ۴.۵ درصد بوده است.
در مقابل بازدهی شاخص هموزن بهتر از شاخص کل ثبت شده است و از هفته پایانی مرداد ماه تا کنون این نماگر بازار سرمایه با رشد ۱۱ درصدی همراه شده است.
اما دنیای اقتصاد از گشایشَهای سیاسی در آینده نزدیک خبر داده است این روزنامه عنوان کرده که گروسی تصمیم دارد در مهر ماه برای دیدار با دکتر پزشکیان سفری به تهران داشته باشد.
اما اخبار و حواشی ۴۸ ساعت گذشته در خاورمیانه بازهم سایه سنگین ترس را بر سر بازار سرمایه انداخته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فرمانده لشکر مازاد ایرانخودرو
-
ترامپ دستور جدید صادر کرد/ قطع دسترسی 2 مقام سابق آمریکا به اطلاعات محرمانه
-
خشم بن سلمان از پیشنهاد غیرمنتظره ترامپ؛ معامله قرن هوا شد؟
-
پلاکارد «ظریف گورتو گم کن» در راهپیمایی 22 بهمن
-
قیمت سه خودرو داخلی میلیاردی شد/ رانا تغییر کانال داد+ جدول
-
دو علامت جدید از رکود اقتصادی
-
کوچ سرمایه به سمت طلا/ یک پیشنهاد به سازمان بورس برای تعطیلیها
-
تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
-
پیشبینیهای متناقض درباره آینده بازار مسکن/ قیمت ملک بالا میرود؟