طرح ویژه دولت برای بهبود شرایط مدارس کشور
اکوایران :وزیر آموزش و پرورش از تصویب نسخه ترمیمی سند تحول بنیادین در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد .

به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم ؛ علیرضا کاظمی در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت ارتقای جایگاه این شورا اظهار داشت که این مسئله از اولویتهای آموزش و پرورش در دوره کنونی است و رئیسجمهور نیز بر این موضوع تأکید دارند.
پس از جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور دکتر پزشکیان، اقداماتی انجام شده و تصمیماتی مانند جمعآوری مدارس کانکسی، سنگی و کلاسهای با تراکم بیش از 35 نفر و مدارس با سرانه زیر 3 متر اتخاذ شده است. همچنین طرحی تحت عنوان "نهضت محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی" تدوین و به دولت ارائه شده که قرار است با تشکیل ستاد ملی و زمانبندی مشخص، مشکلات فضاهای آموزشی بهبود یابند.
با توجه به نگاه ویژه دولت به آموزش و پرورش، باید اقدامات اساسی برداشته شود و مجلس شورای اسلامی نیز سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی را افزایش دهد.
همچنین تلاش شده از ظرفیتهای قوه مقننه برای بهبود و ارتقای جایگاه آموزش و پرورش استفاده شود، زیرا این قوه نقش مهمی در ایجاد زیرساختهای پایدار در قوانین برنامه و سالانه دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
از میدان نبرد اوکراین تا آسمان آلمان؛ چرا برلین به پهپادهای کامیکازه روی آورد؟
-
پزشکیان: مردم ارزش برق رایگان را نمیدانند/ گرمایش و سرمایش خانهها نباید از گاز تامین شود
-
پرداخت مرحله دوم خرید تضمینی گندم؛ ۴.۶ هزار میلیارد تومان در حساب کشاورزان
-
اختلاف بر سر غنیسازی در مذاکرات رم؛ تهران حاضر به عقبنشینی نیست
-
حذف کارت سوخت وارد فاز اجرایی شد
-
افزایش تبدیل دلار به طلا در بازار تهران
-
دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا/ «اندکی پیشرفت، بدون نتیجه نهایی»
-
نوبت به سهام بنیادی بازار رسید
-
تغییر قیمت 20 میلیونی در چند خودرو / شاهین G تغییر کانال داد +جدول قیمت