گول رشد وزنی صادرات غذایی را نخوریم
آمارهای رسمی منتشر شده از سوی گمرک حاکی از آن است که صادرات صنایع غذایی در سال جاری اگرچه به لحاظ ارزشی رشد کمی داشته است اما از بابت وزنی در مقایسه با سال قبل حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.
باتوجه به این آمار برخی از فعالان صنعت غذا می گویند بازارهای صادراتی کشور در حال از دست رفتن هستند اما برخی دیگر پیمان سپاری را عامل می دانند.
پیمان فرشچی، مدیر توسعه بازار داخلی و خارجی یک و یک با این اینکه رشد صادرات صنایع غذایی به لحاظ وزنی در پنج ماهه ابتدایی امسال واقعی نیست، به اکوایران می گوید: یکی از گرفتاری های اصلی صادرات صنعت غذا، این است که باوجود آنکه تقاضا برای محصولات ما وجود دارد اما امکان عرضه آنها در بازارهای خارجی وجود ندارد.
او در این باره توضیح داده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهِ چاه؛ جاهطلبی علیاف ورق بازی قفقاز جنوبی را بر میگرداند؟
-
پیام جدید تلآویو به واشنگتن در رابطه با تهران
-
افزایش تنشهای ایران و آژانس؛ بازرسان به جاسوسی متهم شدند/ مذاکرات گره میخورد؟
-
واشنگتن: بهزودی با ایرانیها دیدار میکنیم
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
ماجرای عقبنشینی بزرگ در برابر معلمان معترض
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
ماجراجویی جدید در شام؛ علیاف جاده صاف کن بیبی در دمشق میشود؟
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.