طرح تنبیهی دولت برای کارمندان برتر
سیاست مالیاتستانی دولت در بودجه ۱۴۰۳، همواره با نقدهای جدی روبرو بوده است؛ کارشناسان بر این باورند که دولت به جای متناسب سازی سیاست مالیاتستانی با شرایط اقتصادی ازجمله نرخ تورم، میزان ثبات اقتصادی، تولید و... صرفا این ابزار تنظیمی را به خدمت کسب درآمد و رفع کسری احتمالی بودجه ناشی از تحریم و عدم تحقق برآورد منابع بودجه درآورده است.
اللهمحمد آقایی پژوهشگر اقتصادی و کارشناس عالی مالیات در گفتوگو با اکوایران، سیاست مالیات بر درآمد و حقوق در سال ۱۴۰۳ را به نقد کشیده و از اثر منفی طبقات تعریف شده مالیاتی در این حوزه بر کارکنان و کارمندان خبره و متخصص میگوید.
از منظر این کارشناس باسابقه مالیاتی، اگرچه مالیات یکی از اصولیترین راهها برای کسب درآمد دولت است اما مکانیزم مالیاتستانی در ایران نیازمند تغییرات جدی و متناسبسازی با شرایط اقتصادی است.
به گفته آقایی، دولتها نباید به دلیل سهلالوصول بودن مالیات بر درآمد کارکنان، به این محل اتکا کرده و با در نظر نگرفتن تناسب میان مالیاتستانی از این گروه با سایر مودیان ازجمله اصناف، فشار مالیات را بر گروه کارکنان و کارمندان تحمیل کنند.
اکوایران در این گفتوگو با اللهمحمد آقایی به جزئیات دقیق مالیات بر درآمد و نیز تغییر نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ پرداخته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پشت پرده شایعه حفاری در قطعه 252 بهشت زهرا
-
جنگ در واشنگتن بر سر جنگ با ایران؛ توهم خطرناکی که ترامپ را از مسیر خارج میکند
-
کمپین جدید فشار در مرزهای شمالی ایران؛ بیبی چه خوابی برای علیاف دیده است؟
-
عوامل ریزش بازار ارز، سکه و طلا
-
بازگشت غافلگیرانه بیبی به کاخ سفید؛ مسیر رویارویی با تهران مشخص می شود؟
-
هشدار تهران به منطقه در صورت مشارکت در حمله آمریکا
-
پیشنهاد عراقچی به آمریکا
-
اطلاعیه جدید درباره وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان
-
ایران خودرو آتش به پا کرد / پژو در بهار 1404 چه نقشه هایی در سر دارد؟