طرح تنبیهی دولت برای کارمندان برتر
سیاست مالیاتستانی دولت در بودجه ۱۴۰۳، همواره با نقدهای جدی روبرو بوده است؛ کارشناسان بر این باورند که دولت به جای متناسب سازی سیاست مالیاتستانی با شرایط اقتصادی ازجمله نرخ تورم، میزان ثبات اقتصادی، تولید و... صرفا این ابزار تنظیمی را به خدمت کسب درآمد و رفع کسری احتمالی بودجه ناشی از تحریم و عدم تحقق برآورد منابع بودجه درآورده است.
اللهمحمد آقایی پژوهشگر اقتصادی و کارشناس عالی مالیات در گفتوگو با اکوایران، سیاست مالیات بر درآمد و حقوق در سال ۱۴۰۳ را به نقد کشیده و از اثر منفی طبقات تعریف شده مالیاتی در این حوزه بر کارکنان و کارمندان خبره و متخصص میگوید.
از منظر این کارشناس باسابقه مالیاتی، اگرچه مالیات یکی از اصولیترین راهها برای کسب درآمد دولت است اما مکانیزم مالیاتستانی در ایران نیازمند تغییرات جدی و متناسبسازی با شرایط اقتصادی است.
به گفته آقایی، دولتها نباید به دلیل سهلالوصول بودن مالیات بر درآمد کارکنان، به این محل اتکا کرده و با در نظر نگرفتن تناسب میان مالیاتستانی از این گروه با سایر مودیان ازجمله اصناف، فشار مالیات را بر گروه کارکنان و کارمندان تحمیل کنند.
اکوایران در این گفتوگو با اللهمحمد آقایی به جزئیات دقیق مالیات بر درآمد و نیز تغییر نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ پرداخته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اشتباه بزرگی که شاید تکرار نشود؛ ترامپ آماده معامله با تهران میشود؟
-
فوری؛ قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام آژانس ارائه شد
-
رشد دوباره طلا و سکه در بازار کشور/ ربع سکه 1403 رسما وارد بازار شد
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
لحظه حیاتی در شورای حکام؛ چرا غرب به رغم پیشنهاد تهران به دنبال قطعنامه است؟
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
شوهران قاتل قصاص نمیشوند؟/ واکاوی حقوقی مجازات همسرکشی در ایران
-
نقشه راه ضدایرانی در شورای حکام/ چرا مذاکرات گروسی در تهران بیثمر شد؟
-
جزئیات تازه از ماجرای واریز یارانه آبان/ سازمان هدفمندی یارانهها: یارانه هیچکس حذف نشده است