یارانه خرید تجهیزات پزشکی از «ایران هلث» ۳ برابر شد
معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی از افزایش ۳ برابری یارانه خرید تجهیزات پزشکی از نمایشگاه ایران هلث خبر داد.

به گزارش اکوایران ، رضا بخشی آنی، معاون توسعه اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی، در نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۴ اعلام کرد که یارانه خرید تجهیزات پزشکی برای شرکتهای دانشبنیان به سه برابر سالهای گذشته افزایش یافته است.
این یارانه به بیمارستانها، درمانگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی این امکان را میدهد که تجهیزات و امکانات مورد نیاز خود را از شرکتهای دانشبنیان حاضر در نمایشگاه ایران هلث خریداری کنند.
جزئیات یارانه خرید تجهیزات پزشکی
بخشی آنی توضیح داد که با این یارانه بهطور میانگین ۳۰ درصد هزینه خرید تجهیزات پوشش داده میشود. برای تجهیزات با فناوری بالا، این یارانه به ۴۰ درصد میرسد و برای تجهیزات با فناوری متوسط و پایین به ترتیب ۲۰ تا ۳۰ درصد و ۱۰ درصد از قیمت کل را شامل میشود. این حمایت ویژه به بیمارستانهای دولتی و دانشگاههای علوم پزشکی کمک میکند تا تجهیزات لازم برای بهبود وضعیت درمان و بهداشت را تأمین کنند.
تسهیلات لیزینگ برای بخش خصوصی در حوزه درمان
او همچنین از ارائه تسهیلات لیزینگ به بخش خصوصی در حوزه درمان خبر داد و افزود که این تسهیلات با همکاری معاونت علمی و صندوق شکوفایی، به بخش خصوصی امکان میدهد که تجهیزات مورد نیاز خود را با بهرهمندی از تسهیلات مالی خریداری کنند. به گفته بخشی آنی، برای هر قلم تجهیزات پزشکی به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات لیزینگ با نرخ بهره ۲۰ درصد اعطا خواهد شد.
بخشی آنی همچنین گفت که بیمارستانها و درمانگاههای دولتی از اولویتهای حمایتی دولت در بازار داخلی هستند. این نهادها بخش مهمی از مصرفکنندگان تجهیزات پزشکی هستند و انتظار میرود با سیاستهای حمایتی مانند تسهیلات لیزینگ، خرید تجهیزات پزشکی از شرکتهای دانشبنیان افزایش یابد.
گردشگری سلامت و مزیتهای آن
بخشی آنی با اشاره به موفقیتهای ایران در حوزه گردشگری سلامت، گفت که این بخش توانسته به طور میانگین سالانه ۳ میلیون گردشگر سلامت جذب کند و درآمدی معادل سه و نیم میلیارد دلار برای کشور به ارمغان آورد.
او در پایان اظهار داشت که با وجود واردات ۴ میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی به کشور، شرکتهای دانشبنیان توانستهاند نیازهای ۴ هزار و ۵۰۰ قلم تجهیزات پزشکی و دارو را تأمین کنند.
بخشی آنی تأکید کرد که اگر شرکتهای دانشبنیان نبودند، واردات این محصولات به ۸ میلیارد دلار میرسید و فشار ارزی زیادی به کشور وارد میشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
طرح جدید فروش محصول ایرانخودرو؛ این محدویتها لغو شد
-
گزینههای روی میز برای جلوگیری از فروپاشی میز مذاکره؛ چراغ سبز ویتکاف به توافق موقت در سایه اختلاف با بیبی؟
-
گروسی: تطبیق خواستههای ایران و آمریکا در مذاکرات غیرممکن نیست
-
ترامپ: ممکن است از نتیجه مذاکرات با ایران شگفت زده شوید/امکان توافق در چند هفته آینده وجود دارد
-
جنجال و آشوب در توزیع کمکهای بشردوستانه در غزه
-
گازوئیل ۳ نرخی منتفی شد/ سخنگوی دولت: کامیونداران با هیچ تغییر قیمتی مواجه نمیشوند
-
طلا کانال از دست داد؛ دلار تغییر فاز داد/ بازدهی اخزا تا سررسید چند درصد است؟
-
پدرام مدنی، جاسوس اسرائیل اعدام شد
-
تهران و ترامپ در جستجوی مسیر مرضیالطرفین؛ کنسرسیوم بنبست شکن میشود؟