دفاع نایب رئیس کمیسیون انرژی از واردات بنزین
محمد بهرامی سیفآباد، نایبرئیس کمیسیون انرژی مجلس، با تأکید بر لزوم ادامه واردات بنزین تا رسیدن به خودکفایی تولید، اعلام کرد در بودجه امسال افزایش قیمت بنزین پیشبینی نشده، اما درباره بنزین سوپر صحبتهایی مطرح است. وی خواستار شفافسازی تصمیمات در این حوزه شد.
به گزارش اکوایران، محمد بهرامی سیفآباد، نایبرئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره واردات بنزین اظهار داشت: با وجود اختلافنظرها درباره ادامه واردات بنزین، من شخصاً معتقدم این واردات باید ادامه یابد تا زمانی که تولید داخلی به حدی برسد که پاسخگوی نیازهای ما باشد. با این حال شنیدهام که در کمیسیون تلفیق این موضوع تأیید نشده است.
وی افزود: در بودجه امسال افزایش قیمت بنزین پیشبینی نشده است، اما در مورد بنزین سوپر صحبتهایی مطرح شده است. لازم است هر تصمیمی که در این زمینه اتخاذ میشود، نمایندگان را در جریان قرار دهند.
بهرامی در پایان گفت: در سایر حاملهای انرژی افزایش قیمت داشتهایم، اما در مورد بنزین چنین افزایشی نداشتیم که همین امر مشکلاتی ایجاد کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
چین آب پاکی را روی دست ترامپ ریخت؛ واکنش پکن به نزدیکی آمریکا و روسیه
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
آمادگی ایران برای دوره گذار