به گزارش اکوایران، رضانواز در خصوص حذف کارت سوخت اظهار کرد: در چند سال اخیر موضوع جایگزینی تخصیص یارانه سوخت از طریق کارت بانکی به مالک خودرو و حذف کارت سوخت در دولت و مجلس مورد بررسی قرار گرفته و اقداماتی نیز انجام شده است.

 رضانواز در گفت‌وگو با ایسنا گفت:در قانون برنامه هفتم پیش‌بینی شده بود که این موضوع به طور کامل تصویب شود، اما در نهایت به صورت ایده‌آل در قانون گنجانده نشد.

 با توجه به پیچیدگی‌های موجود، حذف کارت سوخت از طریق یک بند ساده در قانون بودجه چندان قابل تصور نیست و این تغییر نیازمند مصوبات دقیق‌تر و همکاری دولت از طریق مصوبات هیئت وزیران یا آیین‌نامه‌های اجرایی است.

رضانواز در ادامه گفت: برای مثال، مصوبه مجلس در قانون بودجه طی دو سال گذشته مبنی بر الزام استفاده از کارت سوخت شخصی به طوری که ۹۰ درصد سوخت‌گیری‌ها در بنزین با کارت سوخت شخصی انجام شود، علی‌رغم ایجاد مشکلات برای جایگاه‌های سوخت و نارضایتی مردم، موفق نبوده است، چرا که پیچیدگی‌های اجرایی آن در مصوبه به درستی تعیین تکلیف نشده و الزام به تصویب آیین‌نامه اجرایی نیز در قانون ذکر نشده بود.

او تاکید کرد: ساختار فعلی توزیع سوخت قدیمی و فرسوده است و تغییر آن به گونه‌ای که یارانه به مالکان خودروها از طریق کارت بانکی تخصیص یابد، امکان‌پذیر است، اما این امر باید به تدریج و در چند مرحله اجرا شود. برای این کار، باید چارچوب مشخص و برنامه زمان‌بندی شده‌ای تدوین و اجماع همه نهادهای تصمیم‌گیر در دستگاه‌های اجرایی و مشورت با بخش خصوصی صورت گیرد.