او با اشاره به تامین مالی سه میلیارد دلاری توسط صندوق توسعه ملی برای افزایش ۲۵۰ هزار بشکه‌ای نفت گفت: صندوق توسعه برای افزایش فشار گاز پارس جنوبی و تامین مالی وزارت نفت و شرکت ملی نفت اقداماتی انجام داده است.

به گفته غضنفری، صندوق توسعه ملی در حوزه نفت و گاز پروژه‌های زیادی تعریف شده که بروکراسی مانع انجام کار شده، در حوزه تولید برق و نیروگاهی، صندوق حدود ۴.۶ میلیارد دلار در گذشته به نیروگاه‌های حرارتی وام داده که تنها بخش ناچیزی از این رقم برگشته است.

او توضیح داد که نیروگاه‌ها در این زمینه خود را مقصر نمی‌دانند و معتقدند وزارت نیرو در دولت‌های مختلف، برق را خیلی ارزان می‎خرید و طلب صاحبان نیروگاه‌ها را پرداخت نکردند.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی بازپرداخت ارز متعلق به صندوق به نرخ روز را خط قرمز آن دانست و گفت: با وجود آسیب‌های صندوق ناشی از خلف‌وعده‌ها، سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی تجدیدپذیر متوقف نشده و با مدل مالی آی هوپ (I hope) نظارت بیشتری بر منابع قابل تخصیص خواهیم داشت.

او از بانک مرکزی و وزارت نیرو خواست وظایف خود را بپذیرند تا صندوق در تامین مالی موفق باشد.

غضنفری تاکید کرد: در این مدل مالی، تسهیلات اعطا نمی‌شود، بلکه در این زمینه از صاحبان نیروگاه، قرارداد فروش برق و نرخ آن دریافت می‌شود تا اطمینان حاصل شود که ارز تخصیصی صرف نیروگاه خواهد شد.

او اظهار کرد: اگر ۴.۶ میلیارد دلار تامین مالی صندوق توسعه در زمینه نیروگاه حرارتی به صندوق توسعه بازمی‌گشت، با ناترازی در صندوق توسعه و برق کشور مواجه نمی‌شدیم و زمینه ورود بسیاری از سرمایه‌گذاران به این حوزه فراهم می‌شد.

به گفته رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی، قیمت‌های دستوری موجب شکست تولید و تولیدکننده می‌شود، باید اجازه دهیم بازار قواعد خود را حاکم کند تا انگیزه‌های بخش خصوصی شکل بگیرد.

او تاکید کرد: دولت به عنوان رگولاتور مراقب عدالت اجتماعی و توزیع برابر فرصت‌ها باشد تا بخش خصوصی بتواند رشد کند، در کشور بسیاری از بخش‌های اقتصادی به دلیل دخالت بیش از حد دولت‌ها، نظام دستوری و بنگاه‌داری دولت‌ها آسیب دیده است.

غضنفری دولت بزرگ را مفهومی شکست خورده دانسته و خواستار کوچک شدن دولت شده تا بازگشت منابع به مردم ضعیف بیشتر شود.