پیش بینی بورس امروز 9 اردیبهشت 1402 / 3 سیگنال صعودی در بازار
اکوایران: معاملات چهارشنبه 3 سیگنال صعودی داشت، علاوه بر رشد شاخص هم وزن و تداوم ورود پول حقیقی، حجم معاملات نیز همچنان در سطح بالایی است.
به گزارش اکوایران، بورسیها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه میروند که روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران پس از 2 روز، اندکی افت کرد. برای پیش بینی بورس امروز –شنبه 9 اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه میکنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل ریزش 3 هزار و 422 واحدی داشت اما شاخص کل هموزن به رشد ادامه داد و 5 هزار و 58 واحد صعود کرد. شاخص کل فرابورس نیز 225 واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس هزار و 57 واحد رشد پیدا کرد.
در پایان معاملات روز چهارشنبه، 383 نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام 266 نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، 59 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 41 درصد بازار افت قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت بهساز کاشانه تهران (ثبهساز)، شرکت تولیدی چدن سازان (چدن) و شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند (واتی) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت (زکشت)، شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) و شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای بنیرو (شرکت نیرو ترانس)، بنیرو (شرکت نیرو ترانس) و کمنگنز (شرکت معادن منگنز ایران) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا)، شرکت افرانت (افرا) و شرکت صنایع غذایی مینو شرق (غمینو) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، 218 نماد صف خرید داشتند و 20 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد 52 درصدی نسبت به روز قبل به هزار و 848 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با افزایش 83 درصدی به 99 میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز
روز چهارشنبه شاخص کل بورس تهران افت کرد اما تعداد نمادهای سبز بازار بیشتر از قرمزها بود و شاخص هم وزن بیش از 5 هزار واحد صعود کرد. نمادهای فملی، خودرو، وغدیر، وبملت و میدکو بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند. در مقابل نمادهای نوری، فخوز، بوعلی، شخارک، پترول و اپال بزرگان سبزپوش بازار بودند که مانع افت بیشتر شاخص کل شدند.
از سوی دیگر سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی نیز بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر حقیقی به طور میانگین 38 میلیون و 300 هزار تومان و میانگین سرانه خرید 29 میلیون و 300 هزار تومان بود.
علاوه بر این، برای نهمین روز شاهد ورود پول حقیقی بودیم، روز چهارشنبه 714 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار وارد شد. نمادهای پترول، تملت، فخوز، اپال، کوثر، برکت، شیران، نوری، خریخت و پیپاد بیشترین ورود پول را را ثبت کردند.
معاملات چهارشنبه 3 سیگنال صعودی داشت، علاوه بر رشد شاخص هم وزن و تداوم ورود پول حقیقی، حجم معاملات نیز همچنان در سطح بالایی است. ارزش معاملات خرد روز سهشنبه به بیشترین سطح در یک سال اخیر صعود کرد و در قله 19 هزار و 953 میلیارد تومانی رسید. روز چهارشنبه نیز با وجود افت 2 هزار میلیارد تومانی، همچنان در سطح قابل قبولی قرار داشت. بنابراین روندهای درونی بازار همچنان میل به صعود دارند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
شوهران قاتل قصاص نمیشوند؟/ واکاوی حقوقی مجازات همسرکشی در ایران
-
جزئیات تازه از ماجرای واریز یارانه آبان/ سازمان هدفمندی یارانهها: یارانه هیچکس حذف نشده است
-
جنگ اوکراین به نقطه جوش رسید/ کییف پیام هشدار گرفت؛ حملات هوایی گسترده روسیه در راه است
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
رانا و شاهین بازار خودرو را آتش زدند
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق