فملی، فولاد و فارس همسو شدند / سقوط 32 هزار واحدی شاخص بورس +اینفو
اکوایران: امروز نمادهای فملی، فولاد و فارس نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند.

به گزارش اکوایران، در معاملات روز دوشنبه بیست و چهارم اردیبهشت ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 32 هزار و 390 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایینتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 160 هزار و 780 واحد رسید.
شاخص کل هموزن بورس نیز با ریزش 12 هزار و 801 واحدی در رقم 716 هزار و 63 واحدی ایستاد.
شاخص کل فرابورس با افت 461 واحدی به رقم 23 هزار و 974 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش 3 هزار و 395 واحد به سطح 129 هزار و 409 واحد رسید.
بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس
امروز نمادهای فملی، فولاد و فارس نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای وامید، اپال و وتوس از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای آریا، بپاس و مارون بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نمادهای بپیوند، ودی و وطوبی نمادهایی هستند که اثر افزایشی بر شاخص کل فرابورس داشتند.
گزارش کامل معاملات امروز بورس را در اکوایران بخوانید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
ادعای مشاور امنیت ملی ترامپ: توافق جدید بند غروب ندارد
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا
-
چهار محور کلیدی؛ برادر بن سلمان حامل چه پیامی برای تهران بود؟/ خیز ریاض برای میزبانی مذاکرات غیررسمی؟
-
پشت پرده تعویق مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط افشا شد
-
عبور نخستین قطار روسیه-پاکستان از مسیر ایران