خلاصه معاملات بازار سهام
بزرگان شاخصساز پیشران بورس تهران
اکوایران: امروز نمادهای فملی، فولاد و تاپیکو نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند.

به گزارش اکوایران، در معاملات روز دوشنبه 5 شهریور ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 10 هزار و 987 واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 63 هزار و 277 واحد رسید.
شاخص کل هموزن بورس نیز با افزایش هزار و 717 واحدی در رقم 643 هزار و 587 واحدی ایستاد.
شاخص کل فرابورس 40 واحد رشد کرد به رقم 20 هزار و 907 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با افزایش 239 واحد به سطح 110 هزار و 793 واحد رسید.
بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس
امروز نمادهای فملی، فولاد و تاپیکو نمادهای سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای اخابر، فولاژ و شاراک نمادهای قرمزپوشی بودند که بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای فزر، حسینا و آریا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل داشتند و نمادهای فجهان، ددانا و فرابورس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.
گزارش کامل معاملات امروز بورس را در اکوایران بخوانید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
گفتگوی تلفنی پرتنش ترامپ و نتانیاهو
-
رکورد صادرات برنج پاکستانی شکست
-
بازنمایی مفاد توافق ایران و اسرائیل از زبان عراقچی
-
موضع وزارت امور خارجه درباره بیانیه شورای همکاری خلیج فارس
-
نخستوزیر سابق اسرائیل: 99 درصد اسرائیلیها معتقد بودند حمله به ایران اجتنابناپذیر است
-
ویتکاف: مذاکرات با ایران «امیدوارکننده» است/ به دنبال توافق جامع هستیم
-
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
-
گروسی: از محل نگهداری ۴۰۰ گرم اورانیوم غنیسازی شده ایران اطلاعی نداریم