وزیر سابق کشاورزی معاون نیکبخت شد
اکوایران: کاظم خاوازی وزیر سابق جهادکشاورزی، معاون برنامهریزی و اقتصادی محمدعلی نیکبخت شد. خاوازی یکی از ضعیفترین وزرای کشاورزی ایران بود؛ شاید به همین دلیل نیکبخت بدون نگرانی او را به عنوان معاون برنامهریزی خود انتخاب کرد.

به گزارش اکوایران، محمدعلی نیکبخت وزیر جهادکشاورزی معاون برنامه برنامه ریزی و اقتصادی خودش را عوض کرد. نیکبخت به جای شاهپور علایی مقدم تصمیم گرفت، کاظم خاوازی وزیر دولت دوازدهم را به عنوان قائم مقام خودش و معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی انتخاب کند.
طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی، صبح امروز ، مراسم معارفه معاون جدید و تودیع معاون سابق برنامهریزی و اقتصادی برگزار شد.
اما کاظم خاوازی کیست؟ او وزیر کشاورزی روحانی بود که فروردین ۱۳۹۹ با ۱۹۶ رای موافق از مجموع ۲۱۵ رای حاضر در مجلس، راهی وزارت جهادکشاورزی شد و به صندلی وزارت تکیه زد.
خاوازی قبل از اینکه به عنوان وزیر کشاورزی روحانی فعالیت کند. در سمت معاون وزیر و رئیس مؤسسه تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بود.او از دانشگاه تربیت مدرس دکترای کشاورزی با گرایش خاکشناسی دارد و عضو مدعو فرهنگستان علوم ایران است.
اما به رغم اینکه فردی دانشگاهی بود جز ضعیفترین وزرای کشاورزی ایران بود؛ شاید به همین دلیل نیکبخت بدون نگرانی او را به عنوان معاون برنامهریزی خود انتخاب کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پرداخت مرحله دوم خرید تضمینی گندم؛ ۴.۶ هزار میلیارد تومان در حساب کشاورزان
-
افزایش تبدیل دلار به طلا در بازار تهران
-
حذف کارت سوخت وارد فاز اجرایی شد
-
اختلاف بر سر غنیسازی در مذاکرات رم؛ تهران حاضر به عقبنشینی نیست
-
ترامپ بیخیال روسیه شد؛ مذاکرات صلح اوکراین در بن بست؟
-
جدیدترین قیمت رهن کامل در تهرانپارس تهران/انتخابهای اقتصادی تا لوکس
-
تغییر قیمت 20 میلیونی در چند خودرو / شاهین G تغییر کانال داد +جدول قیمت
-
دیدار غیر منتظره حاکم سوریه با اردوغان
-
انضباط در پرداخت حقوق کارکنان دولت؛ اول هر ماه موعد نهایی