صنعت اینفلوئنسری مهارشدنی است؟
تا یک دهه پیش از کمتر فردی در مقابل «پرسش شغل شما چیست؟» این پاسخ را دریافت می کردیم که «بلاگر یا اینفلوئنسر هستم» اما این روزها این حرفه تا جایی در کشورهای مختلف جای خود را باز کرده که تبدیل به یک صنعت 21 میلیارد دلاری در جهان شده است. به طور مثال در آمریکا حدود 13 میلیون نفر به طور تمام وقت در حوزه تولید محتوا در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند که تقریبا با آمار نیروی کار در این کشور برابری می کند.
اما گسترش این صنعت مثل هر حرفه و فعالیت دیگر با چالشها و مسائلی هم همراه بوده است. جالب اینجاست که چالشهای این صنعت به قدری پررنگ بودهاند که «هاروارد بیزینس ریویو» یکی از مقالات خود را با عنوان « چرا صنعت اینفلوئنسری باید مهار شود؟» اختصاص داده و در قالب این مقاله این نکته را توضیح داده که چکار کنیم کار اینفلوئنسرها با حساب و کتاب باشد.
بررسیهای به عمل آمده نشان میدهد که با همه بزرگی که این صنعت دارد هنوز رسمی نیست و به همین دلیل با سه چالش جدی مواجه است. در این برنامه اکوکست با مروری بر تاریخچه ظهور این صنعت و چگونگی گسترش آن، این چالشها به زبان ساده بیان شده و راهکارهای پیشنهادی برای رفع آن هم مطرح شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
پیشنهاد آمریکا به تهران: برنامه هستهای غیرنظامی با سوخت وارداتی
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
چهار محور کلیدی؛ برادر بن سلمان حامل چه پیامی برای تهران بود؟/ خیز ریاض برای میزبانی مذاکرات غیررسمی؟
-
چراغ سبز تهران به آژانس
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا