نارنجی های جاده مخصوص خبر دادند
خریداران شاهین با گیربکس دستی کوچ کردند / فروش شاهین قسطی می شود؟
اکو ایران : خودروسازی سایپا اعلام کرد متقاضیان شاهین با گیربکس دستی به دنبال تغییر این خودرو با مدل اتوماتیک آن هستند.

به گزارش اکو ایران، خودروسازی سایپا توضیحاتی درباره تاخیر این خودروساز برای واگذاری شاهین در دو مدل گیربکس دستی و گیربکس اتوماتیک ارائه داد.
نکته قابل توجه در میان توضیحات خودروسازی سایپا درباره تقاضای خریداران شاهین با گیربکس دستی به تعویض آن با شاهین با گیربکس اتوماتیک است. این اتفاق می تواند شاهین با گیربکس دستی را بی خریدار کند. این احتمال وجود دارد که شاهین با گیربکس دستی از سوی این خودروساز به صورت قسطی به مشتریان واگذار شود.
آن طور که خودروساز کیلومتر 15 جاده مخصوص گفت از اول تیر امسال شرکت های خودروساز باید محصولات تولیدی خود را با استانداردهای 85 گانه ارائه کنند.
اجبار به تحویل خودروها با استانداردهای 85 گانه هزینه هایی را به شرکت های خودروساز تحمیل می کرد. خودروسازان برای اینکه بتوانند هزینه های اعمال استانداردها را روی قیمت نهایی محصولات خود لحاظ کنند باید برای قیمت های جدید از شورای رقابت مجوز می گرفتند. خودروسازی سایپا به دلیل طولانی شدن فرآیند اخذ قیمت جدید برای شاهین با گیربکس دستی به سمت توافق با مشتریان رفتند. توافق به این صورت بود که سایپا هزینه استانداردهای جدید را دریافت نمی کرد و مشتریان نیز از دریافت جریمه تاخیر انصراف می دادند.
این خودروساز درباره تحویل شاهین با گیربکس اتوماتیک نیز گفت موعد تحویل این خودرو هنوز فرا نرسیده است. بنابراین خودروساز کیلومتر 15 جاده مخصوص در تحویل شاهین با گیربکس اتوماتیک تاخیر ندارد.
خودروسازی سایپا به آن دسته از متقاضیان تبدیل شاهین با گیربکس دستی با شاهین با گیربکس اتوماتیک تاکید کرده این تعویض نیازمند زمان است تا خودرو آماده و به مشتری تحویل شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولتیماتوم نانوشته به تهران؛ ترامپ خواستههای حداکثری را در مذاکرات کنار میگذارد؟
-
اولین خودروی وارداتی که قرار است در ایران تولید شود، مشخص شد / خودروسازان خارجی به پیشواز توافق ایران و آمریکا رفتند؟
-
پشت پرده فشار جدید روبیو و ویتکاف روی تهران؛ تاکتیک جدیدی که پنجره توافق را میبندد؟
-
بازگشت ارز ۲۸۵۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی؛ تصمیم جدید دولت برای کنترل بازار
-
نیویورکتایمز: نکته مغفول در مصاحبه جدید ویتکاف/ رویترز: تهران و ترامپ تا رسیدن به توافق راه درازی پیش رو دارند
-
هشدار مجلس خبرگان رهبری به دونالد ترامپ
-
عراقچی: آماده تعامل برد-برد با آمریکا در ازای خاتمه تحریمها هستیم
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا هنوز قطعی نشده است
-
چگونه در میانه تنشهای تهران و ترامپ عمان نفوذ ژئوپلیتیکی خود را بازیافت؟