طرفداران لولا داسیلوا پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری برزیل را جشن گرفتند. با رسیدن او به ریاست جمهوری پس از 12 سال، چپ ها قدرت را در برزیل به دست گرفتند. در مقابل، طرفداران بولسونارو از شکست او در برابر لولا، اشک ریختند.
ولادیمیر پوتین، در سوچی میزبان نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان و الهام علیاف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان شد تا نشست در نشستی سه جانبه، به روند صلح میان باکو و ایروان کمک کند.
هیفاء جمعه، نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران با هیئت همراه در سفر به تهران، دوشنبه با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس دیدار کرد و از تلاش برای تعمیق روابط اقتصادی دو کشور همانند روابط سیاسی گفت.
20 روز مانده به آغاز جام جهانی 2022، گردشگران از کشورهای مختلف برای این رویداد بزرگ جهانی لحظه شماری می کنند.
تیمملی فوتبال، روز دوشنبه نیز در کمپ تیمهای ملی با حضور کارلوس کیروش به تمرین آمادگی خود برای حضور در بازی های جام جهانی فوتبال ادامه داد.