گرانی دلار به حامیان رئیسی رسید
محمد بروغنی، جوان 19 ساله اهل پاکدشت به ترند اول فضای مجازی تبدیل شده است. او در دادگاه برگزار شده برای رسیدگی به اعتراضات اخیر به اعدام محکوم شده است. فعالان حقوق مدنی و کاربران فضای مجازی با اشاره به سن او و نحوه برگزاری دادگاه خواهان تجدید نظر در حکم محاربه و اعدام او شده اند.
صفحه نخست روزنامه های امروز هم در سلطه دلار است. نوسانات بازار ارز و سکه مورد توجه رسانه های حامی و منتقد دولت قرار گرفته است. از ظهر روز قبل البته قیمت ها کمی کاهش یافت.
روزنامه های امروز گرانی دلار را از دو دیدگاه بررسی کرده اند، حامیان دولت تلاش دارند نشان دهند آنچه در این مدت رخ داده نتیجه به گفته آنان اغتشاشات و فشارهای خارجی بوده در مقابل رسانه های منتقد انگشت را یا به سوی تیم اقتصادی دولت رئیسی و سیاست ها او می برند یا اشاره به عملکرد کلان دولت در حوزه نقدینگی دارند.
روزنامه دنیای اقتصاد امروز در گزارشی رسمی آمار مالکیت خودرو خانوارهای ایرانی را اعلام کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رکورد صادرات برنج پاکستانی شکست
-
شنیده شدن صدای بلند در غرب تهران/ ماجرا چه بود؟
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
دوربرگردان دونالد از اسرائیل
-
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
-
افتتاح تفریگاه ساحلی مخصوص روسها از سوی کره شمالی
-
افشای جنایت اسرائیل علیه ایران در سازمان بین المللی دریانوردی
-
سومین پیام تصویری رهبر انقلاب: به ملت بزرگ ایران تبریک عرض میکنم
-
احمد الشرع: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل برای توقف حملات ادامه دارد