در برنامه امروز - 10 خرداد - کیوسک مهم‌ترین عناوین خبری و تیتر یک روزنامه‌های صبح تهران را مرور کردیم.

در بخشی از برنامه امروز جلسه دادگاه نیلوفر حامدی، خبرنگار بازداشتی روزنامه شرق را مرور کردیم. وکیل این خبرنگار در گفت‌وگو با این روزنامه تاکید کرد: «ما لایحه‌ای درباره ایرادات شکلی موجود در پرونده ارائه کردیم. این لایحه متضمن ۱۵ ایراد از جمله عدم دسترسی خانم حامدی به وکیل در طی دوران بازداشت و درخواست رسیدگی به پرونده در دادگاه صالح و با حضور هیات منصفه و به صورت علنی بود.»

روزنامه جوان در گزارشی دستاوردهای سفر سلطان عمان به تهران را تشریح کرده است. در بخشی از این گزارش نوشته شده است: «سفر دو روزه سلطان عمان به تهران که وزیر خارجه عمان آن را «تاریخی» تعبیر کرد، ایران و غرب را در آستانه یک توافق بر سر پرونده هسته‌ای قرار داده است. نشانه‌های چنین چشم‌اندازی، از تهران تا واشنگتن و از آنجا تا وین و تل‌آویو آشکار است.»

دیروز، مراسم اولین سالگرد محمود دعایی - روحانی و سیاستمدار فقید - برگزار شد. تصویر سیدمحمد خاتمی در کنار غلامعلی حدادعادل در این مراسم واکنش‌برانگیز شده است.