اندونزی نفتکش ایرانی را توقیف کرد!
اکوایران: گارد ساحلی اندونزی یک نفتکش با پرچم ایران را توقیف کرد.

به گزارش اکوایران، گارد ساحلی اندونزی (باکاملا) روز سهشنبه اعلام کرد که یک نفتکش با پرچم ایران را که مظنون به دست داشتن در انتقال غیرقانونی نفت خام است، توقیف کرده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، گارد ساحلی این کشور در بیانیهای اعلام کرد: کشتی امتی آرمان ۱۱۴حامل 272569 تن نفت خام سبک بود و به اتهام انتقال بدون مجوز نفت به کشتی دیگری توقیف شد.
باکاملا گفت: این کشتی پس از اینکه در حال انتقال نفت به کشتی دیگری به نام MT STinos با پرچم کامرون بود، توقیف شد. با این حال، در این بیانیه تصریح نشده که این اتفاق در چه زمانی به وقوع پیوسته است.
باکاملا گفت که امتی آرمان همچنین مظنون به نقض سایر مقررات دریایی مانند خاموش ساختن سیستم ردیاب خودکار، حرکت بدون پرچم و فعالیت بدون اجازه ترخیص از بندر بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
چین تکنولوژی صنایع معدنی را به ایران نمیدهد
-
2 محرک بورس در هفته سوم خرداد 1404
-
تغییر مبدا واردات گوشت؛ ترکیه صدرنشین شد + جدول
-
هوش مصنوعی، دستیار جدید حزب کمونیست چین در حذف قتل عام تیانآنمن از تاریخ
-
سگگردانی؛ نه ممنوع، نه بیضابطه
-
وزیر دفاع ترامپ: امیدواریم ایران قابلیت هستهای خود را برچیند/ برای هر اتفاقی آمادهایم
-
شگفتی بازار کار آمریکا؛ آمار اشتغال فراتر از انتظار