محاصره غزه از جنوب کامل میشود؟ نقشه اسرائیل برای گذرگاه رفح
اکوایران: ارتش اسرائیل به دنبال قطع راههای زیرزمینی حماس در زیر دیوار رفح است.

به گزارش اکوایران، اسرائیل به دنبال ساخت دیواری در سمت مصر در مرز با غزه است که با استفاده از ابزارهای تکنولوژیکی جهت هشدار دادن از حفر تونل یا امکان ورود سلاح به نوار غزه ساخته میشود. ارتش گفته که بدون چنین دیواری، حماس قادر به بازیابی قابلیتهای نظامی خود خواهد بود.
اسرائیل پیشنهاد کرده که یک مانع زیرزمینی عمیق در سمت مصر مرز غزه ایجاد شود تا از ورود سلاح به نوار غزه جلوگیری شود. مقامات دفاعی اسرائیل بر این باورند که حماس تسلیحات خود را از طریق تونلهای زیرزمینی زیر رفح وارد کرده و پیشنهاد که چنین دیواری با استفاده از ابزارهای فناوری پیشرفته ساخته شود.
یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل در جریان سفر هفته گذشته خود با لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده در مورد پیشنهاد ایجاد دیوال با همکاری مصر و منابع مالی آمریکا گفتگو کرد.
در مقایسه با دیوار ۶۵ کیلومتری بین سرزمینهای اشغالی و نوار غزه، این دیوار مسافتی ۱۳ کیلومتری در امتداد رفح و مصر خواهد داشت. دفاع زیرزمینی مرز جنوبی سرزمینهای اشغالی بر خلاف حصار بالایی همانجا، در برابر حمله حماس دست نخورده باقی ماند. این سیستم دفاعی دارای فنآوریهایی با همراه سایر ویژگیها، میتواند حفاری در نزدیکی خود را تشخیص دهد.
اسرائیل میگویند که کشف تونلها یا هر تهدید دیگری به اسرائیلیها و مصریها منتقل خواهد شد تا به ارتش اسرائیل اجازه دهد تا اقدامات حماس در منطقه را خنثی کند.
مصریها با عملیات زمینی اسرائیل در نزدیکی رفح مخالفند، زیرا میترسند تعداد زیادی از فلسطینیها برای فرار از جنگ، مرزهای روی زمین آنها را بشکنند. آنها همچنین اصرار دارند که با وجود شواهد خلاف این، هیچ ورود سلاح از طریق گذرگاه مرزی رفح صورت نگرفته است.
دیوار پیشنهادی در سمت مصر ساخته خواهد شد و نه در سمت غزه؛ جایی که حماس میتواند مانع از انجام آن شود. این پروژه همچنین نیازی به عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح نخواهد داشت.
ارتش رژیم اسرائیل و کابینه جنگ هنوز تصمیمی در مورد حمله زمینی به رفح نگرفتهاند. هر تصمیمی برای گسترش جنگ در جنوب غزه، موافقت مصر را میطلبد.
اما ارتش اسرائیل ادعا می کند که جنگ نمیتواند قبل از از بین بردن خطوط حیاتی حماس پایان یابد. در غیر این صورت، این گروه میتواند به سرعت، ظرفیت نظامی خود را بازسازی کند. بریدن آن با ایجاد دیوار حائل زیرزمینی میتواند راهحلی باشد که احتمالا اسرائیل و مصر آن را بپذیرند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
واکنش ترامپ به احتمال تحریف نام خلیج فارس و غنیسازی اورانیوم در ایران
-
سرمایهگذاری 1000 میلیاردی آمریکا در خودروسازی ایران؟
-
سقوط یک هواپیما در منطقه کشمیر هند
-
خلیج فارس؛ ۵ دلیل محکم برای اینکه نامش پاک نمیشود
-
بازار ارز منتظر خبر قطعی است/ موج خلیج فارس به بازار ارز رسید
-
ایران خودرو نقشه جدید کشید / پژو آب رفت
-
سقوط دومین جنگنده F-18 آمریکا در دریای سرخ طی یک هفته
-
واکنش ترامپ به حملات هند به پاکستان
-
ادعای آسوشیتدپرس: ترامپ در سفر به عربستان نام خلیج فارس برای آمریکا را به خلیج عربی تغییر میدهد