همدستان پوتین؛ هشدار بایدن از عدم تصویب کمکهای اوکراین
اکوایران: رهبران آمریکا و آلمان در نشست روز جمعه، بار دیگر بر حمایت خود از اوکراین تأکید کردند.

به گزارش اکوایران، جو بایدن و اولاف شولتز، صدراعظم آلمان در دیدار دوجانبه روز جمعه در کاخ سفید، بر حمایت خود از اوکراین تأکید کردند.
به نوشته اکسیوس، بایدن از این نشست برای تحت فشار گذاشتن قانونگذاران جمهوریخواه استفاده کرد و از کنگره خواست بسته مالی امنیت ملی (شامل کمک به اوکراین) را تصویب کند. او خاطرنشان کرد که عدم انجام این کار «اهمال مجرمانه» است.
نگرانیهای فراحزبی حاکی از آن است که اگر ایالات متحده نتواند بودجه اضافی اوکراین را تأمین کند، ممکن است کیف طی ماههای آینده در برابر نیروهای مسکو شکست بخورد.
اندرو سولندر، خبرنگار اکسیوس مینویسد که پس از شکست لایحه کمک به اسرائیل و بسته امنیت ملی، قانونگذاران کنگره و سنا به شدت در جستجوی مسیرهای جایگزین برای انتقال کمک به اوکراین و اسرائیل هستند.
بایدن گفت که نمایندگان کنگره تمایلی به درج کمک مالی برای اوکراین «و کمک به دفاع آنها در برابر تجاوزات وحشیانه روسیه» ندارند.
بایدن گفت: «شکست کنگره ایالات متحده، در حمایتنکردن از اوکراین، اهمالی مجرمانه است».
شولتز نیز به نوبه خود گفت: «بدون حمایت ایالات متحده و کشورهای اروپایی، اوکراین امکان برای دفاع از خود نخواهد داشت».
پیش از نشست کاخ سفید، شولتز در وال استریت ژورنال هشدار داد که هر سرمایهگذاری کنونی که بر اوکراین انجام میدهیم، در مقایسه با هزینه شکست آن، هیچ به شمار میرود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مقام آمریکایی: پایگاه العدید با موشکهای بالستیک کوتاهبرد و میانبرد هدف قرار گرفت
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران
-
قالیباف: به خویشتنداری در برابر مشارکت آمریکا در تجاوز اسرائیل پایان میدهیم
-
شرط بازگشت ایران به دیپلماسی از زبان عراقچی
-
آخرین جزئیات از حمله اسرائیل به استان یزد؛ تعداد شهدا به چند نفر رسید؟
-
حمله موشکی ایران به مقر فرماندهی ارتش آمریکا در خاورمیانه
-
قالیباف در اکس تأکید کرد: مجلس به دنبال تصویب طرحی برای توقف همکاری با آژانس
-
فوری/ انفجار در چند نقطه تهران و کرج
-
مقام سابق آمریکا: توافق ترامپ بین ایران و اسرائیل پایدار نیست