شکل و شمایل احتمالی دولت ترامپ
با توجه به انتخاب سناتور جیدی ونس فردی که گرایشات نزدیکی به ترامپ دارد به عنوان زوج انتخاباتی او، این پرسش شکل گرفته که هدف نامزد جمهوریخواهان از این انتخاب چیست؟ هادی خسروشاهین، پژوهشگر مسائل بینالملل میگوید:«در فضای جدید به نظر میآید که ترامپ دیگر احساس نیازی به گفتمان جریان اصلی در درون حزب نمیکند و به همین دلیل به نظر میآید به نسبت دوره پیشین ریاست جمهوری خود دستی بازتر خواهد داشت.»
خسروشاهین گفت: ترامپ در دوره پیشین ریاستجمهوری برای تصمیمات مهم درباره ناتو یا خاورمیانه با مقاومتهای ساختاری و بروکراتیک مواجه میشد و به همین دلیل هم ما شاهد کش و قوسها و تغییر و تحولات زیادی در تیم سیاست خارجی و امنیتی دونالد ترامپ در دوره ریاست جمهوری گذشتهاش بودیم.
او تاکید کرد: «اکنون انتخاب سناتور ونس به عنوان معاون ترامپ و تثبیت گفتمان ترامپیسم در کنوانسیون اخیر حزبی، نشانهای از آن خواهد بود که نیروهایی که تعلق خاطر به این گفتمان ندارند در کابینه ترامپ به کار گرفته نخواهند شد. یعنی اگر چهرههایی مثل بولتون و پمپئو در کابینه اول ترامپ حضور داشتند، اما اگر او در انتخابات پیشرو به پیروزی برسد، در کابینه دوم ترامپ حضور نخواهند داشت.»
نسخه کامل در سایت
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو و سایپا فروش های خود را بستند
-
اشتباه بزرگی که شاید تکرار نشود؛ ترامپ آماده معامله با تهران میشود؟
-
فوری؛ قطعنامه ضدایرانی به شورای حکام آژانس ارائه شد
-
ادعای جدید آژانس در مورد برنامه اتمی ایران
-
رشد دوباره طلا و سکه در بازار کشور/ ربع سکه 1403 رسما وارد بازار شد
-
لحظه حیاتی در شورای حکام؛ چرا غرب به رغم پیشنهاد تهران به دنبال قطعنامه است؟
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
شوهران قاتل قصاص نمیشوند؟/ واکاوی حقوقی مجازات همسرکشی در ایران
-
نقشه راه ضدایرانی در شورای حکام/ چرا مذاکرات گروسی در تهران بیثمر شد؟