ارتش اوکراین بزرگ‌ترین حمله به خاک روسیه از ابتدای جنگ تاکنون را ترتیب داده است. در ویدیوی بالا، به صحبت‌های اخیر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در واکنش به تازه‌ترین اتفاقات میان دو کشور، پرداخته شده است.

به گزارش اکوایران، جنگ میان روسیه و اوکراین از فوریه 2022 آغاز شد. به این ترتیب اکنون این جنگ وارد سومین سال خود شده و به حالت فرسایشی درآمده است.

کمک‌های اخیر آمریکا و غرب به اوکراین باعث شده که شاهد تحولاتی اساسی در جنگ باشیم. حالا اوکراین از جنگنده‌های جدید و تازه‌نفسی برخوردار است که می‌تواند از آن‌ها در جنگ مقابل روسیه بهره بگیرد.

عمده حمله‌های تهاجمی در این سال‌ها از جانب روسیه بوده است. اکنون اوکراین یک حمله غافلگیرانه علیه این کشور ترتیب داده که خواب را از چشم مسئولان در روسیه ربوده است.

پوتین ناچار شده بخش زیادی از جمعیت یکی از شهرهای مرزی خود را جابه‌جا کند تا امنیت جان آن‌ها تضمین شود. در این فاصله، اوکراین توانسته وارد خاک روسیه شود و به این ترتیب، شرایطی پیچیده برای روس‌ها ایجاد کرده است.

پوتین این حملات را تروریستی خوانده و ضمن تخلیه منطقه‌ای که اوکراینی‌ها به آن حمله کرده‌اند، به دنبال واکنش به آن‌ها و بازگرداندن خاک روسیه است. با این حال اوکراینی‌ها در ششمین روز از این نبرد، توانسته‌اند تا عمق 15 کیلومتری خاک روسیه پیشروی کنند که از ابتدای این جنگ تاکنون، سابقه نداشته است.

در ویدیوی بالا به جزئیات بیشتری در این زمینه پرداخته شده و تصاویری از رخدادهای تازه آورده شده است.