گفتوگوی تلفنی پزشکیان و سلطان عمان
اکوایران: سران ایران و عمان در گفتوگوی تلفنی مسائل منطقه به ویژه تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و نیز روابط دوجانبه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان، رئیسجمهور کشور در تماس تلفنی با هیثم بن طارق، سلطان عمان، از روابط دوستانه و مستحکم تهران-مسقط ابراز خرسندی کرد و بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تقویت این روابط تأکید کرد.
در این گفتگو ارتقاء روابط با عمان از اولویتهای سیاست خارجی ایران در گسترش تعاملات با همسایگان و همکاریهای منطقهای راهی برای حل مسائل مشترک و بهبود رفاه ملتها اعلام شد .
اتحاد کشورهای اسلامی میتواند مانع از جنایات رژیم صهیونیستی و حمایتهای آمریکا و غرب از آن شود. او ضمن قدردانی از مواضع اصولی عمان در قبال جنایات اسرائیل در غزه و لبنان، خواستار فشار بیشتر بر حامیان این رژیم برای متوقف کردن کشتارها شد.
سلطان عمان نیز در این گفتوگو حمایت از حقوق مردم غزه و لبنان را اولویت کشورش دانست و بر ضرورت پرهیز از استانداردهای دوگانه کشورهای غربی در این زمینه تأکید کرد. او اعلام کرد که استمرار حمایت غرب از جنایات اسرائیل غیرقابل قبول است و باید متوقف شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
پیشبینی بورس فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 /کدام صنایع مورد توجه سرمایهگذاران است؟
-
پشت پرده تعویق مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط افشا شد
-
طلا رکورد تاریخی قیمت را شکست
-
ترامپ و فرصتی که از دست رفت؛ برجام ۲ در راه است؟
-
نه ایران به مذاکره در ملاعام
-
در روز ریزش دلار «هایما S7 پلاس» 40 میلیون ارزان شد / «دنا پلاس تیپ ۱» تغییر کانال داد +جدول قیمت
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا