به گزارش اکوایران، ترامپ با بیان اینکه این مذاکرات به دنبال سه هدف اصلی است، تاکید کرد: این اهداف شامل بازگرداندن کارکنان سفارتخانه‌های ایالات متحده و روسیه به محل کار خود در واشنگتن و مسکو، ایجاد یک تیم سطح بالا برای پشتیبانی از مذاکرات صلح اوکراین و بررسی روابط نزدیک‌تر و همکاری‌های اقتصادی میان این دو کشور است.

در همین ارتباط مارکو روبیو وزیر خارجه ایالات متحده نیز پیشتر تاکید کرده بود که این گفت وگوها آغاز یک روند است و نیاز به کار بیشتری دارد. از سوی دیگر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه هم پیشتر از این دیدار به عنوان یک دیدار بسیار مفید یاد کرده بود.

خبرگزاری «ریانووستی» روز شنبه به نقل از «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه گزارش داد که دومین نشست نمایندگان ایالات متحده و روسیه برای دو هفته آینده برنامه‌ریزی شده است. براساس آنچه ایرنا گزارش داده است، ریابکوف در مصاحبه با خبرگزاری «ریانووستی» بدون اشاره به اینکه چه کسانی از طرف روسیه یا آمریکا در این نشست شرکت خواهند کرد، گفت که این دیدار در کشور ثالثی برگزار می‌شود و مکان دقیق آن در حال توافق است.

معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که طرفین برای انجام رایزنی‌ها برای رسیدگی به مجموعه‌ای کامل از به اصطلاح عوامل «آزاردهنده»، به یک «توافق اصولی» دست یافته‌اند.

ترامپ کرمیلن را شگفت‌زده کرد

به گزارش اکوایران، کرملین از سرعت اعطای امتیازات از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پیش از آغاز مذاکرات برای پایان دادن به جنگ در اوکراین غافلگیر شده است. به نوشته سی‌ان‌ان، ولادیمیر میلوف، معاون پیشین وزیر انرژی روسیه و مشاور سابق الکسی ناوالنی، رهبر فقید اپوزیسیون روسیه، اظهار داشت که کرملین انتظار داشت ترامپ در ازای امتیازات، درخواست‌هایی از مسکو داشته باشد و روسیه نیز در حال آماده‌سازی برخی پیشنهادها برای معامله بود.

میلوف گفت که طبق شنیده‌های او، «همه در مسکو اکنون شگفت‌زده شده‌اند که پیش از آغاز مذاکرات، تمام امتیازاتی که می‌خواستند به آن‌ها داده شده است.» او افزود: «حتی با استانداردهای ولادیمیر پوتین، این نتیجه‌ای شوکه‌کننده است».

این هفته، روابط پرتنش میان ترامپ و همتای اوکراینی‌اش، ولودیمیر زلنسکی، به شدت دچار بحران شد.

ترامپ با تکرار مواضع کرملین، به اشتباه اوکراین را آغازگر جنگ معرفی کرد و همچنین اظهار داشت که رئیس‌جمهور اوکراین باید انتخاباتی را که به دلیل جنگ به تعویق افتاده بود، برگزار کند.