به گزارش اکوایران، نعماه لازیمی نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی در جریان یک نشست با حضور دیگر نمایندگان صهیونیست تاکید کرد: چرا باید هزینه سفر ساره نتانیاهو همسر بنیامین نتانیاهو به آمریکا آن هم به مدت ۲ ماه پرداخت شود؟

وی افزود: یا اینکه هزینه تأمین امنیت یائیر نتانیاهو پسر وی که در میامی زندگی می‌کند از سوی ما پرداخت شود؟ این مبالغ در بودجه درج شده است.

لازیمی اضافه کرد: یائیر به دلیل اینکه پدرش را زده است مجبور شده به خارج سفر کند.

بنا به گزارش روزنامه تایمز آو اسرائیل، نمایندگان صهیونیست دیگر با شنیدن این سخنان شوکه شدند و لازیمی تصریح کرد: بله درست است، یائیر به خارج تبعید شده است.

براساس آنچه مهر گزارش داده است، این در حالی است که حزب لیکود به ریاست نتانیاهو سخنان لازیمی را رد و او را تهدید کرده است.

به گزارش اکوایران، پیش از این العالم اعلام کرده بود سارا نتانیاهو در هدایت اعتراضات و تجمعات مقابل منازل شخصیت‌های مخالف همسرش نقش داشت و برخی از این اقدامات به شیوه‌های غیرقانونی انجام شد. تحقیقات دادستانی بر اتهاماتی از جمله ارعاب یک شاهد در یکی از پرونده‌های فساد بنیامین نتانیاهو و همچنین «مانع‌تراشی در مسیر عدالت» متمرکز است.

بر اساس این گزارش، سارا نتانیاهو با همکاری مشاوران رسانه‌ای و دستیاران نزدیکش، فعالان حزب لیکود را برای برگزاری تظاهرات مقابل منازل مخالفان سیاسی همسرش بسیج کرده و همزمان یک کارزار تخریب هدفمند علیه آن‌ها به راه انداخته است.