به گزارش اکوایران، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی رایزنی‌هایی طی روز گذشته با محافل امنیتی این رژیم و تعدادی از وزرای صهیونیست در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات تبادل آتش بس انجام داد.

منابع صهیونیست اعلام کردند که این مذاکرات خوب پیش نرفته و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی امکان از سرگیری جنگ در نوار غزه است.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی پیش از این بارها در مسیر اجرای مفاد توافق تبادل اسرا با جنبش حماس سنگ اندازی کرده و این جنبش خواهان دریافت تضمین‌هایی برای اجرای مرحله دوم تبادل اسرا است.

بر اساس گزارش مهر، مسئولان صهیونیست همچنین اعلام کرده‌اند که در این مرحله، به صورت کامل از نوار غزه عقب نشینی نخواهند کرد.

امروز (شنبه) آخرین روز مرحله نخست توافق آتش بس و مبادله اسرا است. مذاکرات مرحله دوم توافق قرار بود از روزها پیش آغاز شود اما رژیم اشغالگر صهیونیستی همچنان در حال تعلل و کارشکنی است. در حالی که حماس طبق مفاد توافق بر ضرورت ورود به مرحله دوم توافق تاکید دارد، رژیم اشغالگر به دنبال طفره رفتن و تمدید مرحله نخست جهت آزادی اسرای خود و عقب نشینی نکردن از نوار غزه است.

کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی در ادامه به نقل از یک منبع امنیتی صهیونیست تاکید کرد که نتانیاهو امشب پس از پایان آتش‌بس و در صورت تمدید نشدن آن، گزینه‌های نظامی را بررسی خواهد کرد. منبع مذکور به نقل از دو مقام اسرائیلی اعلام کرد که میانجی‌ها خواستار فرصت چند روزه برای حل مسائل باقی‌مانده شدند.

همچنین رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی گفت که نتانیاهو امشب مشاوره‌های تلفنی درباره ادامه‌ توافق تبادل اسرا را با وزرای کابینه، فرماندهان ارتش و مقامات اطلاعاتی انجام خواهد داد. از سوی دیگر، شبکه عبری زبان کان نیز به نقل از یک منبع آگاه تاکید کرد که هنوز برای نجات اسرای بیشتر دیر نشده، اما لازم است که اسرائیل تصمیماتی اتخاذ کند.

به گزارش اکوایران، منبع مذکور با اشاره به اینکه قطر و مصر در تلاش هستند تا راه‌ حلی برای برداشتن شکاف‌ها پیدا کنند، تصریح کرد که میانجی‌ها به اسرائیل هشدار داده‌اند که اگر مذاکرات مرحله‌ دوم آغاز نشود، آتش‌بس تمدید نخواهد شد.