به گزارش اکوایران، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: کارزار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه دارد اما همان‌طور که می‌دانید، رئیس‌جمهور به روشنی و صراحت  نشان داده که خواهان گفتگو و تعامل با ایران است در عین حال، بر موضع خود تاکید دارد که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.

سخنگوی کاخ سفید افزود که رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه از سلطان هیثم بن طارق، سلطان عمان، به خاطر کمک در تسهیل مذاکرات با ایران در مورد برنامه هسته‌ای‌ آن کشور، قدردانی کرد.

لیویت افزود: « دو رهبر همچنین در مورد عملیات جاری آمریکا علیه حوثی‌ها (انصارالله یمن) گفتگو و تاکید کردند که حوثی‌ها تا زمانی که حملات خود به حمل وتقل دریایی در دریای سرخ را پایان ندهند، بهای سنگینی خواهند پرداخت.»

پیش از این، استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه و مذاکره کننده ارشد این کشور با تهران روز سه شنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس گفت: توافق با ایران تنها در صورتی کامل خواهد شد که توافق مورد نظر ترامپ باشد.

بر اساس گزارشی که ایرنا نوشته است، دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌وگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کرده‌اند. بر اساس برنامه اعلام شده، دور دوم گفت‌وگوها قرار است روز شنبه ۳۰ فروردین برگزار خواهد شد.

مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.

فشار حداکثری آمریکا علیه ایران به سنگاپور رسید

 بلومبرگ در گزارشی مدعی شده است در جلسه‌ای با مقامات شرکتی و بانکی سنگاپور، مقامات وزارت خزانه‌داری آمریکا تأکید کردند که واشنگتن تحریم‌ها علیه ایران را کاهش نخواهد داد.

صحبت‌های اخیر مقامات آمریکایی در سنگاپور به‌دنبال چندین تحریم‌ آمریکا بر کشتی‌ها و شرکت‌های تجاری که با تهران کار می‌کنند، رخ داده است. در ماه گذشته میلادی، نخستین اقدام علیه یک پالایشگاه خصوصی چینی انجام شد. در آن زمان وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد شرکت پتروشیمی شاندونگ شوگوانگ لوکینگ محموله‌ای از نفت ایران به ارزش حدود 500 میلیون دلار را خریداری کرده است.

این اظهارات همچنین در زمان آغاز دوباره مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران رخ داده است.

مقامات ایالات متحده قبلا نیز از سنگاپور - مرکز تجارت نفت آسیا - و مالزی بازدید کرده بودند؛ سفرهایی که هدف آن تقویت تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران و محدود کردن توانایی روسیه برای حفظ بودجه جنگ خود در اوکراین عنوان شده است.