رئیس دستگاه اطلاعات عمومی سوریه منصوب شد+ عکس
اکوایران: منابع خبری از تعیین رئیس دستگاه اطلاعات عمومی رژیم الجولانی خبر دادند.

به گزارش اکوایران، شبکه العربیه به نقل از منابع خود اعلام کرد: حسین السلامه به عنوان رئیس جدید دستگاه اطلاعات عمومی رژیم الجولانی مستقر در سوریه منصوب شده است.
هنوز مقامات رسمی رژیم الجولانی این انتصاب را تأیید نکردهاند، اما این تغییر در چارچوب تحولات داخلی نهادهای امنیتی این رژیم صورت گرفته است.
پایگاه خبری ارم نیوز نیز با اعلام این خبر افزود: السلامه اهل شهر الشحیل در حومه شرقی دیرالزور است.
بر اساس این گزارش، پیش از سقوط حکومت پیشین سوریه، السلامه در گروهک هیئت تحریر الشام فعالیت برجستهای داشت و مسئولیتهای ردهبالای نظامی و اداری را برعهده داشت.
به نوشته مهر، پس از فروپاشی حکومت بشار اسد، وی به عنوان مسئول اداره سه استان شرقی سوریه یعنی دیرالزور، الرقه و الحسکه منصوب شد، اما به دلیل پیچیدگیهای بافت عشایری و چالشهای اداری، خیلی زود استعفا داد و به فعالیت نظامی بازگشت.
در ادامه، السلامه ریاست کمیتهای را برعهده گرفت که مأمور توافق دولت سوریه با نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) بود.
به گزارش اکوایران، حسین السلامه در سال ۱۹۸۴ در شهر الشحیل در حومه شرقی دیرالزور متولد شد و تحصیلات متوسطه خود را در دیرالزور به پایان رساند و سپس از دانشکده ناظران فنی فارغالتحصیل شد و سپس دیپلم خود را در رشته مدیریت و اقتصاد دریافت کرد.
او چندین سمت اداری در منطقه شرق و شمال سوریه داشت و عضو شاخه نظامی هیات تحریر الشام بود.
پس از سقوط رژیم بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۵ ( ۹ دی ۱۴۰۴)، حسین السلامه به مدیریت استانهای دیرالزور، رقه و حسکه منصوب شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شاخص سازان به میدان بورس آمدند / افزایش چشمگیر صفوف خرید در بازار امروز
-
پیش بینی بورس چهارشنبه 7 خرداد 1404/ سرمایهگذاران در شک و تردید
-
امپراتوریهای نوین؛ ترامپ و رؤیای تقسیم جهان با چین و روسیه
-
نواب رئیس مجلس دوازدهم ابقا شدند
-
سیگنال عقبنشینی از جنگ؛ چرا ترامپ پوتین را دیوانه خواند؟
-
پیروزی ایران در کورس رقابت با عربستان؟
-
تغییر مسیر بازار با سیگنال ژاپن؛ اوراق جان گرفت، دلار تقویت شد
-
حباب طلا منفی شد؛ سیگنال پشت خطی ترامپ به قیمت دلار
-
ادعای دبیرکل ناتو: ایران از کرملین برای دامن زدن به بیثباتی در خاورمیانه پول میگیرد