سکه آزادی قانون همیشگی را شکست
فاصله سکه بهار و امامی کم شد/ نرخ درهم به مرز ۱۱ نزدیک شد/ همه جا حرف از آژانس بود/ تغییر نرخ بهره چه اثری بر بازار ارز دارد؟
این تقریبا الگوی تمام نرخها در روز یکشنبه بود؛ یعنی یک اصلاح صبحگاهی، افزایش در ظهر و در نهایت کاهش در عصر.
امروز سکه بهار در بازار به ۱۹ میلیون رسید در حالیکه ارزش واقعی و ذاتی آن ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برآورد میشود؛ یعنی بیش از ۲ میلیون تومان حباب دارد، آن هم سکهای که معروف به این بوده که بدون حباب است. این افزایش حباب باعث شد فاصله بین امامی و ازادی کمتر شود.
در مورد نوسان های مثبت و افسار گسیخته دو هفته اخیر، سکه فروشان میگفتند وقتی پله آهنی را بستند معاملهگران بزرگ از دور خارج شدند. آنها معتقدند این معاملهگران بزرگ بودند که در زمان افزایش نرخ، یک نقطهای را به عنوان نقطه سوددهی شناسایی میکردند و دست به فروش گسترده میزدند و اتفاقا باعث استراحت و اصلاح نرخ میشدند.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۲۷ آذر ۱۴۰۱ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شرط ایران برای پذیرش محدودیتهای هستهای
-
واکنش علیاف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین
-
جزئیات توافق ارمنستان و آذربایجان منتشر شد؛ تعیین مرزهای مشترک و برقراری روابط دیپلماتیک
-
لاریجانی:حزب الله نیازی به قیم ندارد؛ امضای تفاهمنامه بین عراق و ایران برای ایجاد ثبات
-
واکنش عربستان به خبر محاصره کشتی سعودی حامل سلاح برای اسرائیل
-
3 سناریوی پوتین در معامله با ترامپ؛ فاجعه اوکراین در راه است؟
-
اتحادیه اروپا: اگر راهحل نظامی امکانپذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود
-
تیبا فیسلیفت هم قیمت پژو 207 شد
-
عزیزی: زمان و مکان مذاکرات جدید با آمریکا تعیین نشده است/ گروسی به ایران نمیآید