آغاز دوباره فروش ارز توافقی در صرافی / قیمت دلار امروز بالای 50 هزار تومان
اکوایران: با گذشت یک ماه از توقف خرید و فروش توافقی ارز در صرافیها و با بحرانیتر شدن وضعیت بازار ارز، از امروز ششم اسفند خرید و فروش توافقی ارز از سر گرفته شد.
به گزارش اکوایران، خرید و فروش ارز توافقی صرافیها پس از ممنوعیت یک ماهه از امروز از سر گرفته شد.
پنجم بهمن امسال رئیس کل بانک مرکزی اقدام به حذف دلار توافقی و خرید دلار از صرافی با نرخ تابلوی صرافیها کرد و هدف از این کار را حذف رانت، سامان دادن به بازار ارز و ایجاد بازار مبادله ارز و طلا عنوان کرد.
اکنون با گذشت یک ماه از توقف خرید و فروش توافقی ارز در صرافیها و بحرانیتر شدن وضعیت بازار ارز، طبق تصمیم بانک مرکزی مقرر شده از امروز ششم اسفند ماه خریدوفروش مجددا از طریق مرکز مبادله ارز و طلا انجام شود.
در حال حاضر نرخهای توافقی درجشده در کانون صرافان (امروز ششم بهمن تا ساعت 12 ظهر) نزدیک به نرخ بازار آزاد است و این نرخ بین 50 هزار تومان تا 52 هزار تومان بین صرافیها متغییر است.
میانگین قیمت دلار در کانون صرافان تا لحظه تنظیم این گزارش 50 هزار و 500 تومان است که به نوعی به بازار آزاد و نرخهای موجود رسمیت میبخشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران / ترامپ: میخواهم ایران کشور موفقی باشد
-
جدول قطعی برق در تهران و البرز اعلام شد
-
بیانیه مهم چین و روسیه درباره برنامه هستهای ایران/ عزم پکن و مسکو برای ایفای نقش فعال
-
جزئیات توافق یمن و آمریکا به روایت وزارت خارجه عمان/ تصمیم نتانیاهو پس از توافق میان صنعا و واشنگتن
-
چرخش کشورهای خلیج فارس در قبال مذاکرات ایران و آمریکا
-
دو مذاکره مهم برای بازار طلا و ارز
-
خبر خوش وزیر کار؛ جزئیات افزایش حقوق جدید کارگران و کارمندان بهزودی اعلام میشود
-
گزارش بلومبرگ از ادامه روند صادرات نفت ایران به چین
-
اتفاق عجیب پژو ۲۰۷ در بازار خودرو