به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات که در روز شنبه یک بازار نیمه رسمی را تجربه کرده بود و بر مدار کاهش قرار گرفت و روز دوشنبه همچنان بر این موضع خود باقی ماند. قیمت دلار در بازار ارز هرات در معاملات روز دوشنبه برخلاف قیمت بسته شده در پشت خط که در کانال 49 هزار تومان بود در 50 هزار و 100 تومان شروع به کار کرد و با کاهش دوباره، کانال 50 هزار تومان را از دست داد و در 49 هزار و 850 تومان بسته شد. در پشت خط دوشنبه قیمت دلار هرات در 49 هزار و 880 تومان بسته شد.

بازار ارز هرات برخلاف سایر بازارها در روز دوشنبه اجاره شد. وضعیت اجاره به بازاری گفته می‌شود که قیمت نقدی آن بالاتر از فردایی باشد. در روز دوشنبه قیمت فردایی دلار هرات در کاهش از قیمت نقدی آن سبقت گرفت و به واسطه آن شاهد شکاف 40 تومانی بین فردایی و نقدی بودیم.

قیمت دلار سلیمانیه هم بر مدار کاهش بود و در روز دوشنبه با کاهش به زیر سطح حمایتی 50 هزار و 200 تومان رفت. قیمت دلار در سلیمانیه در روز دوشنبه 50 هزار و 220 تومان بازگشایی کرد و با کاهش تا کف کانال 50 هزار تومان پایین رفت. البته در پشت خط دوشنبه قیمت دلار در سلیمانیه با افزایش وارد پله اول کانال 50 هزار تومان شد و در 50 هزار و 170 تومان به کار خود پایان داد.

قیمت تتر که در بامداد دوشنبه با افزایش وارد کانال 51 هزار تومان شده بود در معاملات روزانه با کاهش این کانال را از دست داد و بین 50 هزار و 600 تومان تا 51 هزار تومان نوسان داد. به عقیده معامله‌گران قیمت تتر با قیمت بیت‌کوین در حال الاکلنگ‌بازی است؛ بدین گونه که با کاهش بیت‌کوین، قیمت تتر با افزایش برای تثبیت در کانال 51 هزار تومان تلاش می‌کند و برعکس.

به عقیده تحلیل‌گران فنی با کاهش قیمت دلار هرات در روز شنبه، کف خط روند صعودی شکسته شده و اگر این شکست معتبر باشد می‌تواند با کاهش به حمایت پایینی برود. به عقیده آن‌ها اولین حمایت پایینی دلار 49 هزار و 500 تا 600 تومان است که اگر این سطح هم از دست برود می‌تواند تا مرز حمایت مهم 49 هزار و 200 تومان نزول کند. اما در صورتی که شکست کف خط روند صعودی معتبر نباشد قیمت دلار هرات می‌تواند با افزایش وارد کانال 50 هزار تومان شود. از منظر فنی عدد 50 هزار و 140 تومان برای قیمت دلار مهم است، اگر قیمت دلار امروز به بالای این سطح برود می‌تواند برای شکستن مرز مقاومت خود تلاش کند.