چرا روی شرکت کنترل ترافیک دست گذاشته شد؟
عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه درباره ادغام شرکت کنترل ترافیک از منظر امنیتی هشدار میدهم، اظهار کرد: مسئولان امنیتی حواسشان باشد که تجهیزات کنترل شهری برای حفاظت از امنیت شهر و مردم است و همه اینها در این شرکت اتفاق میافتد.
مهدی عباسی گفت: از بین بردن این زیرساخت به معنای از بین بردن امنیت شهر تهران و ایجاد فرصت برای دشمنان قسمخورده نظام است.
عباسی با بیان اینکه این کارها و این ادغامها، صرفا حاکی از بیدقتی در یک مسئولیت مدیریتی نیست، گفت: چرا دست روی شرکتی گذاشته شده که حاوی کلی اطلاعات است و کلیه نظارتها از این شرکت انجام میشود.
عباسی تاکید کرد: اخیرا جاسوسی که اعدام شد، یکی از کارهایش این بود که تلاش میکرد برای مسئولان تصمیمسازی کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی
-
درخواست ایران برای خروج فوری تمامی نیروهای خارجی از خاک سوریه
-
بازار مسکن تهران در آستانه تغییر؛ خریداران دست نگه داشتهاند
-
فوری؛ مقام آمریکایی: مذاکرات مسقط مثبت و سازنده بود / دور بعدی مذاکرات در اروپا؟
-
بزرگترین نقطه اختلاف در مذاکرات هستهای ایران و آمریکا
-
تصمیم زلنسکی درباره واگذاری کریمه اعلام شد
-
انفجار قیمت و سقوط معاملات در بازار مسکن / مستأجران به حاشیه رفتند
-
لحظه به لحظه از انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیونها از بندر شهید رجایی/ منشا انفجار کالای خطرناک داخل کانتینر بود
-
خسارت احتمالی بندر شهید رجایی به تجارت
چهره روز
اکوایران: مایکل آنتون، مدیر برنامهریزی سیاستگذاری ایالات متحده به عنوان رئیس هیئت کارشناسی این کشور در مذاکرات…