شهردار تهران :
ساختمان های پرخطر پایتخت دو رقمی شد
شهردار تهران درباره تعداد ساختمانها نا ایمن و دارای وضعیت بحرانی ایمنی در تهران گفت: پیگیریها برای کاهش تعداد این ساختمانها در حال انجام است و خوشبختانه تعداد آنها از سه رقم به دو رقم کاهش یافته و در حال کاهش است.
علیرضا زاکانی در پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران با بیان اینکه برخی برداشتها نشان میدهد که تاورکرینها حداقل ایمنی را ندارند، گفت: تاورکرینها باید شناسنامهدار شوند و رصد موضعی صورت بگیرد تا ایمنی آن افزایش یابد.
وی همچنین تصریح کرد: بیمارستانها و مدارس باید ایمن شوند و بنده نیز این موضوع را پیگیری خواهم کرد.
شهردار تهران در حاشیه این مراسم هم با حضور در جمع خبرنگاران به مباحث مطرح شده در این جلسه پرداخت و گفت: این پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهر تهران بود و در آن مصوبات چهار جلسه قبلی مورد ارزیابی و آسیبشناسی قرار گرفت. خوشبختانه مشخص شد که تنها حدود ۹ درصد مصوبات قبلی اجرا نشده است و عمده این مصوبات نیز مربوط به مواردی بود که نیازمند تامین منابع در سطح ملی بود.
شهردار تهران با بیان اینکه چهار مخاطره اصلی تهران را تهدید میکند،گفت: این چهار مخاطره عبارتند از زلزله، سیل، توفان و فرونشست زمین . در جلسه امروز به طور ویژه درباره دو مخاطره یعنی زلزله و فرونشست زمین صحبت و بحث شد.
زاکانی با اشاره به روند بررسی ایمنی ساختمانهای مهم در شهر تهران نیز گفت: کار ویژهای که از سال قبل آغاز شد، بررسی ایمنی حدود ۱۶ هزار ساختمان مهم و پرتجمع در شهر تهران بودکه این طرح با مشارکت ۹ دستگاه و برای اولین بار آغاز شد. گزارشهایی هم در مورد روند اقدامات انجام شده در این طرح ارائه شد. این کار همچنان وبا قوت و دقت بالایی ادامه دارد و تاکید کردیم که نسبت به مقاوم سازی، بهسازی و استحکام بخشی ساختمانهای ناایمن به سرعت اقدام شود. در این میان ایمن سازی مدارس، بیمارستان ها و اماکنی پرتجمع هستند در راس برنامه ها قرار دارند.
وی درباره موضوع فرونشست نیز گفت: فرونشست و ریزچالهها نیز موضوع مهمی است که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. عمده دلایلی که منجر به وقوع فرونشست میشود منطقهای است و تاکید شد تا تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شده و تمهیدات شهر بررسی شود.
زاکانی درباره ریزچالهها در شهر تهران نیز گفت: دلیل وقوع ریزچالهها نشت آب و مواردی نظیر حفر تونل و ... است که تاکید شد تا اقدامات لازم در این خصوص مورد ارزیابی قرار بگیرد.
شهردار تهران گفت: همچنین درباره سیل و توفان نیز مواردی مطرح شد اما به طور کلی درباره زلزله و فرونشست بحث های تخصصی مطرح شد و اعضای حاضر در جلسه به بیان نظرات خود پرداختند.
وی درباره تعداد ساختمانها نا ایمن و دارای وضعیت بحرانی ایمنی در تهران نیز گفت: یک ارزیابی در گذشته از سوی آتشنشانی انجام شده بود که بر اساس آن ارزیابی یکسری ساختمان نا ایمن مورد شناسایی قرار گرفت. پیگیریها برای کاهش تعداد این ساختمانها در حال انجام است و خوشبختانه تعداد آنها از سه رقم به دو رقم کاهش یافته و در حال کاهش است. در واقع این ساختمانها ایمن سازی شده اند.
زاکانی همچنین درباره ادغام پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شهر تهران اظهارکرد: در حال حاضر با توجه به توان و اختیاراتی که داریم کار را انجام میدهیم و بنده هم در این خصوص پیگیری خاصی انجام ندادهام. اگر بخواهیم درگیر این مسائل شویم از کاری که حالا میتوانیم انجام دهیم هم عقب خواهیم افتاد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
زنگ خطر برای دریای خزر/ کاهش تراز آب و پیامدهای آن