اخطار ایمنی به دولتی ها؛18 هزار ساختمان در لیست پرخطرها
اکوایران : مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران گفت : تا این لحظه ۴۶ هزار ساختمان را پایش کردیم و در چهار دسته بسیار پر خطر،پرخطر،میان خطر، کم خطر گروهبندی کردیم که بسیار پر خطر دیگر نداریم و ۱۸ هزار پرخطر داریم.
به گزارش اکوایران ،قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در برنامه تهران ۲۰ با اشاره به ساختمانهای ناایمنی که هنوز ایمن سازی نشدهاند، گفت: ۷۵ ساختمان مانند پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادت آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژهای بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمانهایی هستند که هنوز ایمن سازی نشدهاند.
وی با بیان اینکه ۱۲۹ ساختمان ناایمن داشتیم که در سه چهار سال گذشته بین مسئولان و رسانهها دست به دست میشد و هیچ اقدامی هم برای ایمنسازی آنها صورت نمیگرفت گفت: با پیگیریهای صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضایی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ۱۲۹ ساختمان دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاشها، کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی افزود: این ساختمانها همچون پاساژهای علاءالدین، میری و پاساژ قائم در تجریش از لحاظ ایمنی و حریق ایمن سازی و از لیست خارج شدند اما ۷۵ ساختمان دیگر که نام برده شد که هم صنعتی و مسکونی هستند، ادعا دارند ساکنانشان همکاری نمیکنند و برخی مالکان هم بحث هزینهای را پیش میکشند و البته برخی هم توجهی به هشدارها ندارند.
محمدی با بیان اینکه برای تک تک این ساختمانها با کمک دستگاه قضایی پرونده قضایی تشکیل شده و تلاش میکنیم با اخطار و مذاکره کار را پیش ببریم اظهار کرد: بنابر تعهدی که به خودمان و مردم دادهایم باید تا پایان سال حداقل ۲۰ ساختمان دیگر هم در مسیر ایمنسازی قرار گیرد و البته تا پایان سال ۱۴۰۳ باید تعداد این ساختمانها به «صفر» برسد.
وی با تاکید بر اینکه دیگر اجازه نمیدهیم ساختمان ناایمن و پرخطر دیگری در شهر تهران ایجاد شود گفت: سختگیری ما در این خصوص بسیار بالاست و اجازه نمیدهیم ساختمانی همچون متروپل آبادان در تهران احداث شود.
محمدی با اشاره به اینکه در لیست ۷۵ ساختمان ناایمن، ساختمان های دولتی اعم از بیمارستان و اماکن دولتی هم وجود دارد خاطر نشان کرد: یکی از معضلات کنونی ما با وزارتخانهها، سازمانها و شرکتهای دولتی است که واقعا با اینها مشکل داریم؛ متاسفانه هیچ بودجهای برای ایمنسازی ساختمانهایشان اختصاص نمیدهند به طوریکه ۵۰ درصد ساختمانهای دولتی موجود در شهر تهران تاییدیه ما را ندارند. به این ساختمانها از هفته آینده هشدار میدهیم و اخطارهای ما به سمت این وزارتخانهها خواهد رفت و پیگیریهای لازم انجام میشود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: زمان آن فرا رسیده است که بگوییم ایمنی انتخاب نیست بلکه احتیاج است و باید جدی وارد عرصه بشویم تا تهران به یک سطحی از ایمنی برسد تا دیگر شاهد اتفاقات ناگوار در تهران نباشیم.
وی ادامه داد: تا این لحظه ۴۶ هزار ساختمان را پایش کردیم و در چهار دسته بسیار پر خطر،پرخطر،میان خطر، کم خطر گروهبندی کردیم که بسیار پر خطر دیگر نداریم و ۱۸ هزار پرخطر داریم.
محمدی گفت: شرکتهای بیمه گذار که برای بیمه یک ساختمان مراجعه میکنند باید سوال کند که آیا شما تاییدیه آتش نشانی را دارید یا خیر؟ اگر بیمهها جلوی این کار را بگیرند تقریباً ۸۰ درصد این ساختمانهای پرخطر اقدام به ایمنی خواهند کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
چرا غرب از گروسی ناامید شد؟/ واکنش تهران به صدور قطعنامه احتمالی چه خواهد بود؟