اعتراض مردمی به یک پروژه عمرانی
اکوایران :دو عضو شورای شهر تهران بر لزوم بررسی فنی پل «فرجام» توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران و بررسی مجدد احداث پل خیابان ظفرقندی تأکید کردند.
محمد آقامیری در دویست و بیست و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه قرار است تقاطع غیرهمسطح در خیابان برادران شهید ظفرقندی معروف به خیابان ۱۹۶ غربی تهرانپارس اجرا شود؛گفت: مردم این موضوع را مطرح کردند که این تقاطع ضرورتی ندارد و با ارسال طومار، فیلم و عکس درخواستهایی را ارسال کردند. لذا تقاضا داریم که امکان سنجی و بررسی مجددی در این تقاطع صورت بگیرد. با توجه به اینکه ردیف بودجه به آن اختصاص یافته و کد بودجه دارد،البته من با معاونت عمران و زیرساخت شهرداری صحبت کردم و درخواست کردم که در اسرع وقت بررسی مجدد انجام شود.
وی افزود: کسانی که در کنار معابر و خیابان های اصلی زندگی و یا فعالیت اقتصادی می کنند؛ باید بدانند که در کنار این معابر شهرداری موظف است خدماتی را به مردم ارائه دهد. لذا ممکن است ایستگاه های اتوبوس در این معابر قرار بگیرد. برخی گلایه داشتند که ایستگاه مقابل فروشگاه آنها قرار گرفته و انتظار داشتند منتقل شود.
آقامیری با بیان اینکه ممکن است پل عابر پیاده ای برای اجرای یک طرح جابجا شده و این گلایه را داشتند که نباید به جلوی محل کسب ما منتقل شود؛ خاطرنشان کرد: کسانی که در کنار معابر و بزرگراه ها سکونت دارند و یا مشغول به کار هستند؛ باید بدانند که این از وظایف شهرداری است که این تأسیسات خدماتی را ایجاد کند.
علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران هم گفت: حدود ۵۰ سال است که در تهرانپارس زندگی می کنم. در دوره پنجم مدیریت شهری تهران پلی در خیابان فرجام ایجاد شد و نه تنها از ترافیک نکاست بلکه ترافیک را افزایش داد. لذا درخواست می کنیم معاونت فنی و عمرانی بررسی های لازم را انجام دهد و خطای دوره قبل را تکرار نکند.
زهرا شمساحسان عضو شورای شهر تهران هم د در تذکری بر اجرای تبصره مصوبه «مجوز واگذاری و انجام معامله هفت فقره املاک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان» تأکید کرد.
شمساحسان ادامه داد: در تاریخ 01/07/1402 بر اساس صورتجلسه شماره 724959 که فی مابین شهردار تهران و وزیر ورزش و جوانان تنظیم و امضاء شده است؛ شهرداری تهران در راستای اجرای طرح آزاد راه شهید شوشتری و پروژه خط 7 متروی تهران، اقدام به انجام معامله ای کرد که بخشی از زمین مجموعه ورزشی تختی را از وزارت ورزش تحویل گرفت و در ازای ملک مذکور، 7 مجموعه ورزرشی را به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران تحویل داد.
رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران گفت: در این راستا شهرداری تهران لایحه ای تنظیم و به صحن شورا ارسال کرد و اعضاء شورای شهر تهران در دویست و پنجمین جلسه رسمی خود در تاریخ 12/10/1402 به منظور اجرای طرحهای ترافیکی و توسعه شبکه حمل و نقل شهری (تکمیل بزرگراه شهید شوشتری و توسعه خط 7 متروی تهران)، به شهرداری تهران اجازه داد نسبت به واگذاری و انجام معامله هفت فقره املاک متعلق به خود به وزارت ورزش و جوانان اقدام کند.
وی افزود: اما در تبصره این مصوبه که با شماره 21388 به شهرداری تهران ابلاغ شد که شهرداری تهران مکلف شد در ازای املاک واگذارشده، نسبت به تأمین زمین معوض و همچنین اعتبار مورد نیاز در لایحه بودجه سال 1403 جهت ساخت مجموعههای ورزشی جایگزین اقدام کند.
شمساحسان خاطرنشان کرد: علاوه بر تبصره مندرج در مصوبه موصوف، در جلسات و توافقات اولیه ای که در شهرداری تهران در راستای انجام تهاتر مذکور تشکیل شده بود؛ حسب دستور شهردار تهران، سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران موظف شده تا پایان آذر ماه 1402، اراضی مناسبی در مناطق 13 ، 18 ، 19 ، 20 و 22 به مساحت حداقل 30 هزار متر مربع به منظور ساخت مجموعه ها و دهکده های ورزشی به عنوان معوض در اختیارسازمان ورزش شهرداری تهران قرار دهد. اما با گذشت بیش از 4 ماه از تاریخ تصویب لایحه و تنظیم صورتجلسه داخلی، هنوز اقدام مؤثری در خصوص معرفی و واگذاری املاک معوض به سازمان ورزش صورت نگرفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
محسن دهنوی: اسامی موافقان و مخالفان FATF در مجمع کذب است
-
شغلهای برتر جهان در 5 سال آینده؛ کلید موفقیت در تلفیق مهارتهای انسانی و دیجیتال
-
عراقچی: با آمریکا تا وقتی که به برجام بازنگردد مذاکره نمیکنیم
-
چراغ سبز پزشکیان به دولت ترامپ: برای گفتوگو آمادهایم/ آنها درصدد سرنگونی هستند، نه حل مشکلات
-
هفته آتی؛ هفتهای مهم برای بازارسرمایه / سرنوشت بورس چه خواهد شد؟
-
چراغ سبز ایران برای مذاکره برابر
-
واکنش سخنگوی دولت درباره منع حضور خاتمی در یک مراسم؛ ماجرا چه بود؟
-
شرط پزشکیان برای گفتوگو با ترامپ
-
واکنش وزیر خارجه پیشنهادی ترامپ به مذاکرات ایران و اروپا