درگفت و گو با اکو ایران مطرح شد
این دانشگاه متولی ایمنی برج میلاد شد
مدیرعامل برج میلاد گفت:دانشگاه امیر کبیر متولی پیگیری و مطالعه در مورد ایمنی سازه برج میلاد تهران شد.
به گزارش اکو ایران،برج میلاد رصد ایمنی می شود؟ این پرسش پس از نامه هشدار آمیز عباس زرکوب، مدیرعامل سابق شرکت یادمان سازه، بهروز گتمیری، استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران و محمدرضا اسلامی، استاد دانشگاه ایالتی پلیتکنیک کالیفرنیا به شهردار تهران داغ شد.
این سه حدود ششماه پیش دیداری از این برج داشتند و پس از آن نامهای خطاب به علیرضا زاکانی، شهردار تهران با رونوشتی به مهدی چمران نوشتند و وضعیت آن را خطرناک توصیف کردند، آنها نشانهای از پایش سلامت این برج توسط ابزارهای دقیقی که سالها پیش در جریان ساخت آن تعبیه شده، ندیدند و میگویند که باید شهرداری و مسئولان این برج، جامعه مهندسان را در جریان این روند قرار دهند.
در این نامه خطاب به علیرضا زاکانی نوشتهشده: برج میلاد تهران سالهاست که پایش سلامت (بهشکل فنی ـ مهندسی) نمیشود. متاسفانه تجهیزات ابزاردقیق که در زمان احداث برج در بدنه بتنی کارگزاری شده، یا از دست رفته یا اینکه قرائت نمیشود. مضافاً اینکه اتصالات فولادی دکل آنتن ـ پیچهای مقاومت بالا ـ و جوشهای اتصالات پیچیده قسمت سبد سازه رأس، نیازمند «کنترل دائم» توسط آزمایشهای غیرمخرب است. علاوه بر اینها، اثر گودبرداریِ ضلع شمالی بر فونداسیون برج میلاد نیازمند مطالعات ژئوتکنیک جدی است. برج میلاد شبیه انسانی است که مدتهاست به چکآپ پزشکی نرفته و هر لحظه محتمل است بهواسطه فشار خون، قند خون یا امور قابل پیشگیری دیگر دچار مشکل شود.
زرکوب مدیرعامل سابق یادمان سازه به رسانه ها گفته سالگذشته که جلسهای با مسئولان این برج داشتیم از این تجهیزات خبری نبود. علاوه بر این در زمان ساخت برج، دستگاه زلزلهنگار تعبیه شده بود؛ درواقع مرحوم مهندس معینفر که مسئول پهنهبندی زلزله تهران بود، آنجا هم دستگاه شتابنگار تعبیه کرده بود، اما در سال گذشته هم از این دستگاه خبری نبود. گفتند ما خبری از آن نداریم.
عباس حیدری مدیر عامل برج میلاد تهران در گفت و گو با اکو ایران تاکید دارد ایمنی سازه برج میلاد به طور مستمر رصد می شود،اگر چه تعدادی از سنسورهای پایش در سال های گذشته به روز رسانی نشده اما پایش ایمنی و سلامت برج میلاد دائم انجام می شده و اکنون هم روند تکمیل این سنسورها در حال انجام است.
عباس حیدری ادامه داد : سال ۱۴۰۰ و همزمان با روی کار آمدن مدیریت جدید شهرداری تهران، شرکت برج میلاد تحویل مدیریت شهری شد. همان زمان متوجه شدیم که تعدادی از سنسورهایی که از ابتدا برای تحلیل داده و پایش سلامت در برج نصب شده بودند، از کار افتاده و یا به روز رسانی نشده اند.
وی گفت: بر اساس بررسی ها متوجه شدیم در سال ۱۳۹۸ قرارداد پایش ایمنی برج بین سازمان مشاور برج میلاد و دانشگاه امیرکبیر بسته شده بود که تا زمان روی کار آمدن مدیریت فعلی شهرداری، این قرار داده فعال نشده بود که سرانجام سال گذشته این قرار داد را به روز رسانی و فعال کردیم و دانشگاه امیر کبیر متولی پیگیری و مطالعه در مورد ایمنی سازه برج میلاد تهران شد.
به گفته او با فعال شدن این قرار داد تعداد ۷ سنسور پایش ایمنی نصب شدند. لازمه این که ما بقی سنسورها نصب شوند مطالعه و پایش سلامت و تحلیل داده این سنسورهای نصب شده است تا نیازسنجی شود که چه تعداد سنسور دیگر لازم است که در برج میلاد نصب شود.
مدیر عامل برج میلاد در خصوص گود کنار برج میلاد نیز گفت: با حمایت شورای شهر تهران و پیگیری مدیریت شهری تهران گود برج میلاد به پیمانکار سپرده شد که ۵ طبقه پارکینگ با ایمنی صد در صدی در این مکان ساخته شده و کمیسیون توسعه اراضی برج میلاد در حال انجام تشریفات قانونی برای واگذاری قسمت های دیگر گود برای ساخت وساز است.
حیدری با اشاره به طرح توسعه اراضی اطراف برج میلاد نیز گفت:طرحی رد سال ۱۴۰۰ مصوب شد که بر اساس آن ساخت و ساز جدید در این اراضی توسط شرکت اراضی برج میلاد و سازمان سرمایه گذاری در دست اقدام است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
دستور کار جدید کاخ سفید؛ ترامپ راه پوتین را از تهران جدا میکند؟
-
پیام موشکی پوتین به غرب: در جنگ دخالت نکنید!
-
توئیت جدید علی لاریجانی؛ شروط اصلی ایران برای مذاکره با آمریکا
-
عزل فرماندار بندر انزلی در پی توهین به اصحاب رسانه؛ ماجرا چه بود؟
-
پیش بینی بورس فردا 4 آذر ماه 1403/ بهار بازار بورس اوراق بهادار تهران در پاییز 1403
-
اعلام رسمی قیمت جدید محصولات سایپا/ بیشترین افزایش قیمت متعلق به کدام خودرو بود؟
-
پاس گل روسیه سوخت
-
پیامدهای پاسخ فوری تهران به قطعنامه آژانس
-
موج وحشت در اروپا؛ تصمیم بیسابقه پوتین و شکستن قواعد نانوشته جنگ سرد