توضیح مترو درخصوص بازماندن درهای واگن ؛از تردد مسافران جلوگیری شد
مدیر ایمنی و مهندسی عملیات شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه درخصوص باز ماندن در یکی از قطارهای خط ۳ که از ایستگاه قائم به سمت آزادگان در حال حرکت بود، توضیحاتی ارائه داد.

حسین امیر احمدی، مدیر ایمنی و مهندسی عملیات شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه با اشاره به اینکه روز دوشنبه دوم مهرماه، یکی از درهای قطار در خط ۳ مترو در ایستگاه تئاتر شهر دچار نقص فنی شده و باز مانده بود، گفت: با توجه به اینکه امکان حرکت قطار با در باز وجود ندارد و از طرفی اگر سیستم های در قطار هنگام سرویس دهی به دلیل ازدحام جمعیت و یا نقص فنی طوری معیوب شود که لنگه های در امکان بازگشت به حالت بسته را نداشته باشند باید طبق دستور العمل های موجود در ایمن ترین وضعیت با هماهنگی مرکز کنترل و فرمان یا مسئول ایستگاه، "حائل ایمنی" در آن قسمت نصب و قطار تا انتهای مسیر هدایت شود؛ در این قطار نیز حائل ایمنی جلوی دری که دچار نقص شده بود، نصب و قطار تا پایان مسیر به سمت ایستگاه آزادگان ادامه حرکت داد و تنها از تردد مسافران در آن قسمت جلوگیری شد.
مدیر ایمنی و مهندسی عملیات شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه افزود: در ادامه مسیر تا مقصد نیز موضوع به تمام ایستگاه های مسیر اطلاع رسانی شد تا از طریق پایش نسبت به نظارت بر وضعیت در معیوب دقت نظر بیشتری داشته باشند تا حرکت قطار از ایستگاه ها با هماهنگی راهبر قطار و کارکنان ایستگاه انجام پذیرد تا درنهایت برای تعمیر اعزام شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران یک روز پس از دور چهارم مذاکرات
-
ایران خودرو، سایپا را مات کرد / رژه تارا جلوی چشمان شاهین
-
معامله با بنسلمان، مذاکره با تهران؛ ترامپ از خاورمیانه چه میخواهد؟
-
آتشی که زیر خاکستر نخواهد ماند؛ چرا آتشبس ترامپ دهلی را غافلگیر کرد؟
-
سریال واکنشها پس از دور چهارم مذاکرات/ تکذیب اهدای فرش نفیس به ویتکاف