در جلسه امروز شورای شهر تهران گزارشی از عملکرد مالی ۶ ماهه شهرداری تهران ارائه شد که حکایت از انحراف معنادار هزینه کرد شهرداری از بودجه مصوب داشت.

حبیب کاشانی خزانه‌دار شورا در جلسه امروز شورای شهر اعلام کرد عملکرد 6 ماهه 64 هزار و 700 میلیارد تومان معادل 43 درصد بودجه است.

او در بخشی از سخنانش به ادعای معاون شهردار در خصوص کاهش بدهی‌های شهرداری به بانک تجارت از ۱۰۸ میلیارد به ۲۷ میلیارد تومان هم اشاره کرد و با بیان اینکه مگر می‌شود که بانکی بیش از 81 هزار میلیارد تومان از طلب خود را ببخشد، گفت: اگر این رقم از 110 همت به 28 همت رسیده که باید مجسمه آقای فروزنده را ساخت. این موضوع باید صریح پیگیری شود. اگر مابقی طلب‌ها نیز اینگونه است، که باید از توان آقای فروزنده استفاده کنیم.

همچنین جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران  در واکنش به گزارش عملکرد 6 ماهه شهرداری تهران در بحث بودجه گفت: متاسفانه از سهم ۵۰ درصدی که باید در ۶ ماهه اول به حوزه حمل و نقل اختصاص داده می‌شد تنها حدود ۳۵ درصد آن پرداخت شده است. 

وی ادامه داد: قرار بود تا پایان سال در خط ۶ مترو تهران ۵ ایستگاه به بهره‌برداری برسد اما تنها ۵ درصد بودجه 2 هزار و 900 میلیارد تومانی خط ۶ پرداخت شده و در خط 7 نیز تنها 12 درصد از بودجه 1500 میلیارد تومانی پرداخت شده و این غیر طبیعی است. 

تشکری هاشمی تصریح کرد: قرار بود از بخش‌هایی همچون طرح ترافیک و عوارض شهرسازی کمک هزینه‌هایی به حوزه حمل و نقل پرداخت شود اما حتی این کار هم صورت نگرفته این مشکلات ارتباطی به نحوه عملکرد ندارند بلکه شاهد اختلال جدی و عدم اجرای مصوبات هستیم.