به گزارش اکوایران ،‌آیین بهره برداری از تقاطع سه سطحی بزرگراه‌های شهید نواب صفوی (شهید یارجانی) و شهید تندگویان با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران ، رییس شورای شهر تهران عباس شعبانی معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، سیدمحمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران، حسین اخگرپور شهردار منطقه ۱۹، حسین کاشانی‌پور شهردار منطقه ۱۶ و هادی حق‌بین شهردار منطقه یک برگزار شد.

عباس شعبانی معاون فنی و عمران شهرداری تهران به بیان نکاتی پیرامون پروژه پرداخت و گفت: در ابتدای این دوره از مدیریت شهری باید ببینیم چه تشخیص‌هایی دادیم که الان ثمرات آن را می‌بینیم. تشخیص این بود که زیرساخت های شهر تکمیل بشود، از فرسودگی فاصله بگیریم، به حمل و نقل عمومی توجه کنیم و پروژه‌هایی طراحی بشود که گره‌گشا باشد. اقدام هم اجرای باکیفیت، با سرعت درست و متعهدانه بود.

وی گفت: تشخیص این بود که زیرساخت های عمرانی در محلات را توسعه بدهیم و بیش از هزار و دویست کیلومتر نهر و جدول در تهران ایجاد شده است. دو کارخانه آسفالت افتتاح شده و کارخانه بعدی در دست اقدام است.

شعبانی با بیان اینکه کاهش یک میلیون لیتر بنزین و کاهش مسافت طی شده از برنامه های معاونت فنی و عمران بود، ادامه داد: این چیزی نبود که با تعویض افراد و معاونان به تعویق بیفتد.

وی تاکید کرد: اوایل دوره یک بی اعتمادی بین مشاورین و پیمانکاران نسبت به ما بود، به طوری که شش ماه اول در حال تلاش برای کسب رضایت آنان بودیم.

معاون شهردار تهران گفت: بزرگراهی که بین تبریز و ارومیه شکل گرفت ۱۲۵ کیلومتر کاهش مسیر داد اما ۲۹ سال به طول انجامید. دو کوه هم تراشیده شد و در دریاچه ریخته شد. تعداد تردد ماشین هم یک بیستم ماشین هایی است که در بزرگراه‌های ماست. این در حالی است که طی ۳ سال ۲۰۰ کیلومتر کاهش مسیر در این دوره انجام شده است.

 

دراین مراسم ،مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم با بیان این که  اینجا را به خاطر اینکه عموما در مسیر بهشت زهرا(س) مشاهده می‌کنم آشنایی دارم. مسیر طولانی و دور زدن در میدان بهمن یک دردسر بزرگی بود و سختی بسیاری را به مردم می‌داد گفت :‌حالا با یک حرکت سه سطحی این موضوع حل شده و باید مابقی یعنی پلی که در میدان بهمن به آن نیاز داریم تکمیل بشود،  البته در تهران هر چه از این کارها کنیم به خاطر ترافیک بالا چیزی از حجم تردد کم‌ نمی‌شود. به هر حال با همین کارهای علمی و اجرایی می‌توان مسیر را کوتاه کرد و از شدت ترافیک کاست. باید خداراشکر کنیم که برنامه ریزان در مدیریت شهری تهران تلاش کردند و به این نقطه رسیدیم.

چمران با تاکید بر اینکه بخش اول آزادراه شوشتری را فکر می کردیم تا پایان امسال به بهره برداری برسانیم ولی امیدواریم تا پایان بهار تکمیل بشود، گفت: همچنین امتداد بزرگراه یادگار امام(ره) که چهار سال ناتمام مانده بود، با تلاش شبانه روزی جان گرفته و امیدواریم بشود این بزرگراه شمالی-جنوبی شهر را از شمالی ترین نقاط به جنوبی ترین نقاط متصل کنیم تا مردم در آسایش بیشتری این مسیر را طی کنند.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: همه این کارها برای این است که آسایش و آرامش مردم شهر تا حدودی تامین بشود. تهران دچار مشکلات بزرگی است؛ شهر بزرگی است و تصمیمات بزرگی می خواهد که این مشکلات را حل کند. همینطور که شاهد هستید تصمیمات خوبی اتخاذ شد؛ به ویژه در مسئله مترو، برقی سازی اتوبوس و تامین اتوبوس های مورد نیاز.

وی با بیان اینکه معاونت برنامه‌ریزی رتبه اول بهترین عملکرد را به معاونت فنی و عمران به جهت حجم و تعداد پروژه های انجام شده داده است، گفت: در این دوره با حمایت شهردار تهران و تامین بودجه توانستیم کارهای مهمی را در شهر انجام بدهیم. البته در مقابل این مردم و حرکت شکوهمندانه آنان در روز ۲۲ بهمن این کارها ناچیز است. موانع زیاد و مشکلات بسیاری وجود دارد. سال آینده به نظر می‌رسد سال پایانی شورا و شهرداری باشد و امیدوارم در زمان باقی مانده کارهای خوبی را به مردم هدیه کنیم.

صداقتی:

دراین مراسم ،مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه پروژه بهره‌برداری از تقاطع سه سطحی بزرگراه‌های نواب-تندگویان سی و نهمین پروژه تکمیل شده در این دوره از مدیریت شهری است، گفت: تا بهار سال آینده ۲۱ پروژه دیگر تکمیل خواهد شد ‌و تعداد پروژه‌ها به ۶۰ پروژه خواهد رسید.

 مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره این پروژه گفت: این پروژه سی و نهمین پروژه تکمیل شده در این دوره از مدیریت شهری است. حجم عملیات نشان دهنده حجم پویایی معاونت فنی و عمرانی در این دوره است. تا بهار سال آینده ۲۱ پروژه دیگر تکمیل خواهد شد ‌و تعداد پروژه‌ها به ۶۰ پروژه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این پروژه با شروع این دوره مدیریت شهری و مبتنی بر دستور معاونت فنی برای از سرگیری تکمیل آن انجام شد، اظهار کرد: این پروژه ۳ سال به طول انجامید و بزرگراه‌های بعثت، نواب صفوی و تندگویان بخش‌های پیوسته این پرپژه هستند که با وجود معارضین متفاوت تاسیساتی، تغییرات بسیار در طرح انجام شد و اقدام ترافیکی که باعث انجام ۷ مرحله انحراف ترافیکی شد، صورت گرفت. با توجه به بار ترافیک قابل ملاحظه در محل اجرای پروژه، با هماهنگی پلیس راهور، انحراف ترافیکی پیرامون پروژه اعمال شد.

صداقتی با اشاره به اینکه در ایام پایانی سال جاری در حال برنامه ریزی برای سال آینده هستیم، خاطرنشان کرد: دو سال با رکورد بیش از یک میلیون و پانصد هزار تن آسفالت ریزی گذرانده شد و برای سال آینده برنامه داریم که این مهم را محقق کنیم و بگوییم که حداقل بزرگراه‌های تهران به یک کیفیت قابل قبول رسیده است.

در حاشیه این مراسم مهدی چمران در جمع خبرنگاران در مورد تمدید شش ماهه دوره ششم شورای شهر تهران با بیان اینکه برنامه تنظیم شده برای انتخابات و زمان پایان دوره ششم؛ دقیقا همزمان با برنامه ریزی بودجه برای سال ۱۴۰۵ است، گفت: انتخابات و تعیین شهردار اقداماتی است که باید بلافاصله بعد از تعیین اعضای شورای شهر هفتم انجام گیرد که اصلا فرصت بودجه نویسی و بررسی بودجه نیست.

وی با بیان اینکه شورای ششم هم نمی‌تواند برای دوره بعدی خود بودجه بنویسد، گفت: دوستانمان در مجلس پذیرفته‌اند که به این موارد توجه نداشتند و انتظارشان این است که شورای نگهبان این موضوع را رد کند تا دوباره برای بررسی به مجلس بیاید.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه نامه کتبی نوشته و این موضوعات را به شورای نگهبان مطرح کردیم، گفت: اگر هم تلفنی با مسئولان صحبت کردیم برای اطلاع‌رسانی بود نه اینکه دلمان بخواهد که بمانیم و من بارها عنوان کردم که اصلا دلمان نمی‌خواهد که این دوره تمدید شود و از خدا می‌خواهیم این دوره به پایان برسد اما اگر صلاح کشور در این است که موضوع تمدید شود ما هم می‌پذیریم؛ اما می‌خواهند زمان انتخابات کشور را طبق قانون هماهنگ کنند نه اینکه ما دلمان بخواهد دوره‌مان کش بیاید.

چمران در مورد نامه شورای نگهیان گفت: با دوستانی که صحبت کردم این موضوعات و مسائل ما را قبول داشتند؛ اما من نمیدانم که تصمیم چه خواهد بود چراکه شورای نگهبان مصوبات مجلس را از نظر اینکه خلاف شرع و خلاف قانون اساسی نباشد؛ بررسی می‌کند و این مصوبه مجلس خلاف نیست بلکه از نظر اجرایی مشکلاتی را ایجاد می‌کند و احتمالا شورای نگهبان این موضوع را نیز در تصمیم گیری مدنظر قرار خواهد داد.