علاقه کشورهای نفتی به هتلهای بلندمرتبه
احداث هتل ولنجک در محدوده شمال تهران یکی از پرحاشیهترین پروندههای حوزه شهرسازی در چند سال اخیر است. به تازگی نشستی درباره چند و چون این پرونده برگزار شد.
به گزارش اکوایران، در بخشی از این نشست رضا خیرالدین، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت به این استدلال پاسخ میدهد که چرا برخی از موافقان ساخت هتل بلندمرتبه در تهران میگویند، این شهر هتل کم دارد.
این مدرس دانشگاه با نام بردن از چند هتل بلندمرتبه در سراسر دنیا میگوید: من مروری روی هتلهای بلند مرتبه در دنیا میکردم، در پاریس در منطقه پاریس اعم از پاریس مرکزی و پاریس بزرگ، بلندترین هتلی که ساخته شده متعلق به سال ۱۹۷۴ است. تعداد طبقاتش ۳۴ طبقه است از زیرزمین تا بالا. بعد از آن دیگر ساختمان هتل بلندمرتبهتر در آن ساخته نشده است. در بروکسل بلندترین هتل متعلق به سال ۱۹۶۹ و متعلق به هتلهای زنجیرهای هیلتون است، ۲۷ طبقه از کف تا سقف. اما دیگر تمام شده است.»
او در ادامه توضیحاتی درباره کشورهایی که با اقتصاد نفتی اداره میشوند، توضیح میدهد و تاکید دارد: «در کشورهایی مثل امارات، مرتفعترین هتل دنیا در امارات است، ۷۵ طبقه است و ۲۰۱۸ ساخته شده است.»
این مدرس دانشگاه تاکید میکند: «این ساختمانهای بلند، مظهر توسعه به حساب نمیآیند که در ایران بخواهد این کارها تکرار شود. دوبی که این ساختمان بلند را دارد شهر پایدار و تاب آوری نیست. شهری است که جماعت ۱۹ تا ۶۰ سال مردها در آن تا ۵ برابر زنها هستند، هیچ شهر اروپایی چنین هرم سنی ندارد.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اصلاح قیمتها به شکر رسید؛ نرخ جدید اعلام شد
-
میزان خسارت محوطه انفجار بندر شهید رجایی مشخص شد
-
نیویورکتایمز؛ چراغ سبز ترامپ به سیگنال شمخانی
-
تأیید اعدام تتلو و بازداشت دو مدیر دولتی در پی انفجار بندر شهید رجایی
-
برنامه پوتین برای سفر به ایران
-
جنگی که پکن برای آن لحظهشماری میکرد؛ چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟
-
آغاز طرح جدید فروش سایپا با اولویت دارندگان خودروهای فرسوده
-
پیشنهاد آمریکا به ایران، به عمان رسید/ ترامپ: ایران باید به سرعت به پیشنهاد آمریکا پاسخ دهد
-
خودروی وارداتی ارزان میشود