رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد: از ایده دیدار با رئیس‌ جمهور ایران در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در هفته جاری استقبال می‌کنم.

به گزارش اکوایران به نقل از مهر،  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ارشد امور خارجی فاکس‌نیوز  مدعی شد: من در موقعیتی هستم که باید تصمیم بگیرم و در آینده‌ای نزدیک، اتفاقات بسیار بزرگی رخ خواهد داد.

ترامپ افزود: گزینه‌ هایی که اکنون روی میز هستند عبارتند از: نابودی کامل ایران، رها کردن آن برای فروپاشی اقتصادی، یا دستیابی به توافق!

دونالد ترامپ با پیگیری سیاست کلامی تهاجمی اولیه و سپس عقب نشینی از تهدیدات پوچ خود در گام دوم، ادعا کرد: آن‌ ها بهتر است درست رفتار کنند. من از ایده دیدار با رئیس‌ جمهور ایران در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در هفته جاری استقبال می‌کنم.

ترامپ با طرح ادعایی مضحک گفت: برخی مقامات ایرانی پنهان شده‌اند و یافتن فردی که قادر به دستیابی به توافق باشد، غیرممکن است.

وی سپس ادعا کرد: با وجود هشدارهای صادرشده به شهروندانمان در سراسر منطقه، وضعیت این هفته در خاورمیانه (غرب آسیا) تفاوتی با هفته‌ های دیگر ندارد. ... ایالات متحده در تماس دائم با حوثی‌ها (ارتش و رزمندگان یمنی) است و آن‌ ها توافق کرده‌اند که با ما نجنگند!