رئیس‌جمهوری با بیان اینکه افزایش ۵۰۰ هزار تومانی رقم کالابرگ الکترونیک حتماً اجرا خواهد شد، گفت: در زمینه ارائه کالا برگ امروز کسانی سرمایه بیشتری دارند از یارانه بیشتری بهره‌مند است اما این باید تغییر کند.

به گزارش اکوایران به نقل از اطلاعات‌آنلاین، مسعود پزشکیان در هشتمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر استفاده کامل و هدفمند از ظرفیت رسانه‌ها برای تحقق عدالت در حوزه‌های مختلف و تلاش مستمر و همه‌جانبه برای حل مشکلات مردم، هدف و نقشه اصلی دشمنان ایران از تهاجم نظامی، اعمال فشارها و تحریم اقتصادی و هجمه رسانه‌ای علیه کشور را ایجاد و تشدید تفرقه در میان مردم و اقشار جامعه دانست و گفت: همه ما باید برای حل مشکلات کشور و مردم دست به دست هم دهیم و با استفاده از همه ظرفیت‌ها از جمله رسانه‌ها در تقویت وحدت و انسجام در کشور بکوشیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه تهاجم نظامی دشمن و محاصره اقتصادی مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرده است، گفت: باوجود همه مشکلات، دولت همه سعی و تلاش خود را برای حل مشکلات مردم انجام داده و خواهد داد و در این مسیر، تأمین معیشت مردم باید اولویت اول و اصلی همه ما باشد.

پزشکیان به موضوع مصرف بالای انرژی و تأمین سوخت مورد نیاز کشور در شرایط محاصره اقتصادی اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر در حوزه انرژی و سوخت موضوع صرفه‌جویی و مدیریت مصرف را در دستور کار قرار دادیم که با همراهی مردم، به میزان قابل‌توجهی صرفه‌جویی صورت گرفت و امروز از واردات بنزین بی‌نیاز شده‌ایم درحالی که باید ۱۲ میلیارد دلار برای واردات بنزین مورد نیاز هزینه می‌کردیم.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه همه درآمد حاصل از افزایش قیمت سوخت، صرفه‌جویی و مدیریت مصرف به خود مردم پرداخت خواهد شد، افزود: باید از ظرفیت رسانه‌ها برای همراهی مردم در موضوعات مهمی همچون مدیریت مصرف انرژی و صرفه‌جویی بنزین و تقویت وحدت ملی و انسجام اجتماعی استفاده کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه افزایش ۵۰۰ هزار تومانی رقم کالابرگ الکترونیک حتماً اجرا خواهد شد، گفت: در زمینه ارائه کالا برگ امروز کسانی سرمایه بیشتری دارند از یارانه بیشتری بهره‌مند است اما برنامه و هدف ما این است که یارانه را از افراد توانمند و دارای تمکن مالی بگیریم و به افراد نیازمند کمک بیشتری بکنیم.