تکذیب امتیاز ویژه برای روس ها
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری به شایعات درباره توافق ایران و روسیه بر سر امتیاز ویژه به گردشگران روس جام جهانی پایان داد.
عزت الله ضرغامی تاکید کرد: دیدم در فضای مجازی گفته اند با روس ها توافق شده که توریست های روس حجاب نداشته باشند یا مشروب سرو شود که صحت ندارد.
۴ صندوق بازنشستگی در آستانه ورشکستگی: بر اساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس، ۴ صندوق بازنشستگی، توان پرداخت حقوق و مزایای بازنشسته ها را ندارند.
افشاگری وزارت نیرو درباره پرمصرف ها: محرابیان وزیر نیرو از برنامه این وزارتخانه برای انتشار لیست ادارات و دستگاه های پرمصرف برق در روز سه شنبه هفته آینده خبر داد.
عجله مجلس برای کاهش مجازات مهریه: ۵۰ نماینده مجلس درخواست خود برای بررسی خارج از نوبت طرح کاهش مجازات مهریه برای مردان را به هیئت رئیسه پارلمان تقدیم کردند. به گفته ابوترابی نماینده مجلس، دلیل این درخواست، افزایش قیمت سکه است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
چین آب پاکی را روی دست ترامپ ریخت؛ واکنش پکن به نزدیکی آمریکا و روسیه
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد