حواشی انتخابات اتاق بازرگانی ایران که بیش از 130 روز از برگزاری آن می‌گذرد، همچنان ادامه دارد. دیروز بعد از برگزاری جلسه شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی برای تعیین تکلیف حواشی انتخابات اتاق،‌ خبرهای متفاوتی از نتیجه جلسه منتشر شد. اعضای اتاق از نیمه تمام ماندن جلسه و ترک آن توسط برخی وزرا خبر می‌دادند و در مقابل رسانه‌های اصولگرا از پایان یافتن کار سلاح‌ورزی در اتاق بازرگانی حکایت می‌کردند.

امروز این ماجرا حاشیه دیگری پیدا کرد و در شرایطی که بنابر اعلام روابط عمومی اتاق بازرگانی ایران، به گواه فیلم‌های جلسه و شاهدان این جلسه نیمه تمام مانده و هیچ صورت‌جلسه‌ای در آن نوشته و به امضا نرسیده، اما احسان خاندوزی وزیر اقتصاد از امضای رای برکناری سلاح‌ورزی به همراه رییس سازمان استاندارد خبر داد.

خبری که واکنش حسین سلاح‌ورزی را هم به همراه داشت و رییس اتاق بازرگانی ایران در شبکه اجتماعی ایکس پستی منتشر کرد و نوشت: اگر آنها راست می‌گویند، فیلم رای‌گیری و امضای صورت جلسه را منتشر کنند.