متهم اصلی ناکارایی کیست؟
برخی معتقدند که سیاستگذاران در چند وقت اخیر عملکرد درستی از خود نشان ندادند و همین امر باعث مشکلات اقتصادی شده و در نتیجه نباید همه را گردن تحریم ها انداخت.
به عنوان مثال در بحث کرونا سوالی که مطرح میشود این است که در بخش حمایتی نتوانستهایم همچون کشورهای دیگر عمل کنیم، بخشی از آن به کمبود منابع و شرایط تحریمی مربوط بود. اما آیا در همین شرایط سیاست گذار نمی توانست بهتر عمل کند؟ یا مساله دیگر دلار ۴۲۰۰ تومان است که با همه مخالفت ها، بار دیگر تمدید شد و حذف آن به دولت بعدی واگذار شده است. آنچه که موجب می شود سیاستگذار نتواند از یک تصمیم اشتباه دست بردارد، در نظام تصمیم گیری ایران چیست؟ در این برنامه اکونومیست علیرضا عبدالله زاده به این سوالات پاسخ می دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
گزینه جدید روی میز ترامپ علیه ایران
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
چهره روز
اقدام محمد مصدق در ملی کردن صنعت نفت، در واقع به دولتیسازی این صنعت منجر شد. این اقدام، نه تنها الگویی برای سیاستهای…